koldskål
i sidste uge da det rent faktisk var forår, blev sæsonens første portion koldskål indtaget. Åh det var godt! Herhjemme køber vi for det meste koldskålen, da der er mange gode bud på markedet, og da vi spiser det flere gange om ugen. Favoritten er Arlas med tykmælk og æg samt Mejses – også med tykmælk og æg. Men det hænder da også, at vi selv laver vores egen koldskål. Hvilken én er jeres favorit? Har I en super opskrift?
Åhh her bliver jeg nødt til lige at kommentere. ELSKER koldskål, og det er SÅ meget en fejl jeg ikke har fået lavet noget endnu. Plejer at lave selv faktisk, det er åhh så let.
1:1 af tykmælk og kærnemælk, smag til med sukker (måske 2 spsk, vanillesukker/-pulver og citronsaft).
Easy-peasy og så har man jo allerede købt til 2 liter allerede 😉
http://krittewitt.blogspot.com/2011/04/tidsfordriv-og-koldskal.html