vores hjælper

sommerlokker

efter både Nicolai og Aya har været forbi den lokale frisør med gode resultater, kastede jeg mig ud i det. Dels for at spare tid, men da helt sikkert også penge, og så har frisørerne god stil og flot hår, hvilket altså også har betydning 😉 Jeg har fået lysnet lidt i det – ganske lidt som ønsket, og så kastet mig lidt ud i etagerne igen. Efter der så småt begynder at komme lidt længde i håret, synes jeg det er pænt at få mit “fald” lidt frem igen. Jeg kører jo projekt “langt-pandehår”, så det er der ikke gjort så meget ved. Jeg er tilfreds og kommer helt sikkert tilbage til Karsten 😀 (som iøvrigt er en flot semimiddelaldrende mand!!)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vores hjælper