for gammel til bar mave?

Aya tester vinterstøvler fra byKier

 photo 561df3b5-8378-4a2c-b4d7-dbfff19ba5f9_zps8e95d5c1.jpg
 photo 82855863-387e-466a-9cac-d5d78c384232_zpsb55caaf1.jpg
 photo ee2cd66b-1e18-4afa-b76d-48cfc63cb7ae_zps8e76bbb1.jpgOg det er hun meget glad for! Vi havde jo købt vinterstøvler til hende for ca. en måned siden, men hendes debut var en hel dag i Zoo, hvilket desværre resulterede i vabler på knysterne. Ikke store, men det gjorde jo ondt, og vi kan ikke få hende i de støvler igen… Tror simpelthen at støvlerne har siddet for løst..!? Nogen der har erfaring med det? Hun prøvede jo støvlen, og det er en støvle til 850,-, så tænker, at det må være sådan noget og ikke støvlens (manglende) kvalitet? For hun har en ret normal fod. Ikke smal – ikke bred.

Nu har vi så fået lov til at teste et par støvler fra byKier, og vi valgte helt bevidst en sporty model, som er noget lettere end den første vi købte, og nok også holder længere, når den bliver udsat for regn og sne. Aya kalder det for “prinsessestøvlerne”, og det er virkelig også en fin støvle af sin slags! Selvom moren er tosset med denne, så fik Nicolai trumfet igennem, at det var mest praktisk med den sporty model- og han har helt ret! Og den er da også meget kønnere end mange af de termostøvler der findes på markedet 😉 De er dog ikke lige så rene nu, for de har, efter billederne blev taget, været i børnehaven i fredags, og ude gange flere i weekenden. Men de holder hendes fødder tørre og varme, og hun slæber dem ikke, hvis I forstår. Så en let støvle hun godt kan løbe og lege i. De får i hvert fald vores fineste anbefalinger herfra indtil videre 🙂 det er jo ikke blevet sådan vinter vinter endnu, men det sniger sig så småt ind. Synes da det har været halvkoldt her i weekenden!!

– Sebrina

 

2 kommentarer

 • Min erfaring er at de også kan give lidt vabler, hvis det endnu er for varmt til termostøvler. Så bliver støvlerne hurtigt fugtige nede i og det kan bidrage til svup i støvlen.

  Du kan evt. Læse mere om dette hos børnetøjsindkøberen. Hun har en fin guide til vintertøj og vinterstøvler bl.a. hvornår det skal tages i brug.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Orv det havde vi ikke tænkt på! Og det var jo ikke sådan koldt koldt den dag, så det kan da være det “bare” er det. Men problemet er pt., at hvis hun har haft en dårlig oplvelse, så er det meget svært at overbevise hende om, at de støvler er fine nok. Tak for tip ang. børnetøjsindkøberen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

for gammel til bar mave?