ham den huslige

brudekjoler på etsy

 photo kjoler_zpsppxcazk8.jpgØverst fra venstre: bohemian blonde 6,416,-fringe 6,009,-bohemian 6,341,-/
Midten fra venstre: dyb ryg 3,850,-langærmet blondekjole 2,615,-bare skuldre 4,829,-/
Nederst fra venstre: lang med dyb ryg 5,740,-/   2-piece elegant 10,050,-/ langærmet med “striber” 5,084,-

Kirken er reserveret og vi har lige overført depositum til stedet hvor bryllupsfesten skal holdes. Det bliver godt, og vi vil gerne holde det hemmeligt lidt endnu. Det føles altså rigtig godt, og giver lidt sommerfugle i maven! Så jeg bruger min sparsomme fritid, altså når børnene sover, på at kigge på alt muligt bryllupsgear, kjoler, hår, invitationer, blomster osv. Noget er helt crazy og noget helt absolut pænt, andet virkerlig genialt, og noget (meget) får likes, billeder bliver gemt og fantasien får frit løb. Og så er der jo kjolen…. Der findes jo et hav af smukke kjoler til mange forskellige priser og jeg har virkelig svært ved ligesom at danne min egen røde tråd, så jeg kan tilnærme mig KJOLEN. Nå, men der er jo næsten et år til, så jeg har jo heldigvis rigtig god tid, og i øjeblikket er det brudekjoler på etsy der står for skud, for der findes MANGE smukke brudekjoler. Jeg ved bare ikke om jeg tør kaste mig ud i at købe en kjole over nettet? Men hvis jeg kan spare en del penge og få den tilpasset hos en skrædder, kunne jeg sagtens finde på det. Jeg ønsker ikke at give over 10.000 kroner for en kjole. Faktisk passer det mig (okay Nicolai) helt fint hvis jeg kan finde en kjole til omkring 5.000 kroner, så hvis nogen kender til nogle webshops eller butikker osv., som har kjoler i denne prisklasse, så del det meget gerne her i kommentarfeltet 🙂

– Sebrina

3 kommentarer

 • Carina

  Hej Sebrina der ligger en butik i Køge (der hvor jeg købte min) Fuhrmanns tror jeg den hedder. Der koster alle kjoler 5.200 kr. Og der er virkelig noget for enhver smag. Det er jo tæt på jer, så måske et besøg værd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg købte min brudekjole på Netaporter, og den passede fint. De har ret præcise målangivelser og mange fine kjoler i det prisleje. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg købte min brudekjole på ETSY! Den var helt perfekt <3 Og jeg gav vel 1.700 kroner. Den var også i bomuld og meget boehme-natur-agtig. Og jeg var stor og gravid, så det passede mig fint. Jeg købte hos hende her: https://www.etsy.com/dk-en/shop/whiteromance Hun har udviklet sig en hel del på de sidste 4 år og er lidt dyrere end dengang – men alt gik i hvert fald smooth med hende 🙂

  kh Mai

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ham den huslige