Den sidste dag med bare ben...

Den flade efterårsstøvle

1. & Other Stories Pink støvler 950,-/  2. Georgia Rose 815,-/ 3. Mellow Yeloow sort m. glimmer 659,-/ 4.Mellow Yellow ruskind m. glimmer  659,-/   5. Made by Sarenzea glimmerstøvle 885,-/ 6. Ellos Chelsea vinrød med spids tå 599,- / 7. What For sort spidsstøvle 1525,-/ 8. Jonak Ruskindsstøvle 999,-

Jeg synes ikke altid at det er helt let at finde helt flade cool ankelstøvler. Men det er efterår, og de ankelstøvler jeg har, er med hæl. Og jeg vil egentlig også gerne have et par uden for høj hæl, så de er lidt mere praktiske anlagt. Og der vil nogen nok mene, at ovenstående ikke er en skid praktiske, men praktiske på den måde at jeg snildt kan have dem på en hel dag og gå mange skridt i dem. og altså jeg er altså sådan én der kan danse rundt i høje hæle en hel aften og nat, så jeg har det overraskende godt i upraktiske sko. Jeg hopper dog stadig i gummirøjsere, og mere praktiske vinterstøvler når turen går til skoven und so weiter.  Jeg har kigget samtlige netshops igennem, og har da fundet nogle gode bud. Min store udfordring er, at jeg har meget smalle ankler, hvorfor det kan være ret så svært at finde nogle støvler, hvor det ikke ligner at jeg svømmer i dem. Et kriterium er ,at jeg også kan have dem på til en kjole/nederdel og strømpebukser. hvis nr. 7 var i ruskind var det uden tvivl min favorit. Det er faconen som jeg elsker. Men jeg er af en eller anden grund mere til ruskind. Så nr. 8 vil jeg gerne prøve, og nr 4. er jeg også ret vild med! Samt de sarte lyserøde. Altså jeg er jo faktisk vild med dem alle, men otte par er lige i overkanten. Så skal jeg i hvert fald igang med at få solgt ud af min klæde-/skogarderobe, hvilket jeg iøvrigt har intentioner om at få gjort. Så hvis I har noget for øje, så giv gerne besked – det kan være det er noget jeg gerne vil af med 😉 og ellers kommer der nok noget til salg på @denormalesbutik her i løbet af søndagen!

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste dag med bare ben...