weekend uge 41

Nu hvor der alligevel er fokus på de bryster…

 photo 97c3ed78-ab63-4ace-993b-45c2ab76e9aa_zpsc540a93d.jpg

Så vil jeg lige slå et slag for en god ammebh. Jeg har nævnt det før, men Carriwell er helt klart den bedste ammebh jeg har prøvet. Jeg er ikke den eneste der synes det 😉
 photo a8dfea38-909e-42f5-80a5-2135b65ac54b_zpsea6b9b08.jpg
 photo 640daf16-abd2-417a-b3dd-5d72cca9fb76_zps282279f4.jpg
Så jeg blev meget glad, da der dukkede en pakke op fra Strut med en sort Carriwell ammebh. Og så endda en ny model som har indlæg (der kan tages ud), og derfor støtter gajolerne godt.
 photo abb4df49-4b0f-478d-8af3-67f2ee4e25f4_zps5a42f01e.jpg
På billedet kan i foruden mine skønhedspletter se lidt af ammebh’en MEN også et mærke under armhulen (det brune), som er kommet efter et par dages brug af H&M’s (!) ammebh’er. Der sidder en irriterende bøjle i siden, som giver mig de skide mærker, og de er nu kylet i skraldespanden. Ellers er er der ingen bøjler, for det dur jeg ikke til. Jeg ejer faktisk ikke en bøjlebh. Måske det bliver en nødvendighed når amningen er lagt på hylden, og gajolerne nok er mere sydpå, så kan det da godt være at jeg tyr til bøjlebh’er 😉

BH’en er en gave der er ramt spot-on, og der har ikke været nogle krav om dette indlæg, men jeg synes dog alligevel det var på sin plads 🙂 Så tusind tak Stine!

Strut har en fysisk butik i København samt en webshop, hvor der foruden gode ammebh’er sælges vente- og ammetøj, som er særligt udvalg. Elsker at de særligt udvælger tøj som er graviditets- og ammevenligt, uden det nødvendigvis behøver at være et mammamærke. De sælger bl.a. tøj fra Ganni og Soft Gallery.

Til jer gravide, så er der gratis jordemoderbesøg i Strut torsdag d. 31. oktober, hvor der vil være oplæg om fødselsforberedelse og fødsel. Læs evt. mere her.

– Sebrina

9 kommentarer

 • Amen! Sværger også til Carriwell herhjemme 🙂 Er i uge 20 nu, og er hoppet i dem. Så behagelige! Den model du har fået er det den med gele i siderne?

  http://www.blueeyedflower.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Nu er den lige til vask, men nej det tror jeg ikke at der er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Okay.. Læste bare om sådan en model et sted 🙂 men skal helt sikkert have mig en med indlæg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Er også helt klart med på Carriwell! Jeg har lige købt den med bøjle (gele-bøjle!!!!;) hos Strut. Den er også virkelig god, støtter og giver min barm form! Faktisk sover jeg også med den- det troede jeg ellers ikke med en bh med bøjle, men den er blød og generer ikke og giver ikke mærker. Den skal I også prøveJ.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor jeg dog savner mine flotte amme-bryster nu! Det er ikke meget de efterlod tilbage, efter endt amning 🙁

  Flotte kasser, og virkelig lækker BH! Jeg var også fan af alt uden bøjler – og er det stadig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Jeg frygter altså også lidt hvordan de kommer til at se ud efter endt amning… 🙁 Men indtil da vil jeg nyde dem, og er især stolt når jeg vågner om morgenen. Det kunne da være at jeg skulle overveje det der langtidsamning…!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Hep! Her var det også Carriwell der var favorit 🙂
  Så det er helt sikkert også dem der skal købes næste gang!

  /Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt, at den passede og er skøn at have på (og ikke laver grumme mærker!) Åh, ja. Ammebarmen… jeg satser på, den tager revanche når vi engang skal til barn nr. 2!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ja den er så god 🙂 Den skal nok tage revanche, det gjorde min i hvert fald 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekend uge 41