weekenden uge 17

et misbrug?

 photo 4299fda7-5510-468c-8753-8aed13ad01a3_zps80485e34.pngdet tror jeg da nok! Jeg har dog været på afvænning efter min barsel ophørte, men det er da rimelig godt klaret at nå så langt i candy crush, at jeg skal vente på at flere baner åbner sig. Særligt når der faktisk er mobilfri zone fra børnene kommer hjem til de sover. Hmmm… Nå men måske det er på tide at ophøre helt med det spilleri. Og alligevel.. så er det altså en god måde for mig at koble fra, hvor tosset det så end lyder. Forleden nat sad jeg og kollega og spillede, da vi havde en stille og rolig nattevagt. Og min kollega på nogen af 50 var også helt afhængig, haha. Hvad ‘misbruger’ i? Kom nu, der må være et eller andet 😀

– Sebrina

 

4 kommentarer

 • Nastassja

  hvor er jeg glad for at jeg ikke er den eneste! Var bange for at det bare var mig, som havde en seriøs afhængighed. Men, haha, hvor er det vildt at du er kommet så langt! :O Mit level 230(ish) kan slet ikke hamle op med det der! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Haha, jeg har også haft en hel barsel at spille i. Altså sådan ca ik!? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  cola…

  Instagram…

  Er tidligere candy crush-addict

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Har også været der, men nu er det 2048!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden uge 17