Nike Max Air til tumlingen

Tirsdagens hjemmetræning (uge 46)

Flere af jer kunne godt tænke sig, at jeg delte lidt ud af de youtube videoer, som jeg bruger til inspirationen til hjemmetræningen, og det skal I da få! Ikke at de egentlig er super gode, eller nogle er da bedre end andre 😉 særligt er det en udfordring at finde film med bodypump træning, men det er da lykkes at finde nogen, som jeg sagtens kan bruge, fordi jeg også går på hold og derfor kender alle øvelserne, og hvordan de udføres korrekt. Så hvis man ikke har prøvet bodypump eller kender til de forskellige øvelser, er det måske ikke det du skal kaste dig ud via denne film.

Jeg bruger dette sæt, som jeg har skrevet om her, til nedenstående film.

Spring gerne frem til 1 minut og 30 sek, hvor opvarmningen går igang. Derefter kommer squatræningen, og så brysttræningen, som jeg sprang over (bliver nødt til at anskaffe mig en stepbænk) som er 13 minutter henne i filmen og kører til ca 19 minutter. Denne film varer 26 minutter og er derfor mindre end en halv pumptime. Men jeg er især glad for squatdelen, som jeg altså bare behøver at der “står” en instruktør og guider i. Så træningen i går var kun 20 minutters træning, for der kom nemlig gift ved første blik, så det kan I jo nok forstå…. 😉 Men hellere lidt træning end ingenting! Jeg håber at nå et hold i løbet af ugen og også en omgang løb, men nu må vi se!
under kategorien “Træning” prøver vi at lægge lidt om vores træning ind, og vil prøve at dele meget mere om min hjemmetræning med jer, for det motiverer nemlig også mig, til at prøve nye øvelser osv.! I må meget gerne dele, hvis I har nogle gode film til hjemmetræning, kan altid bruge inspirationen!

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike Max Air til tumlingen