Jeres yndlingsserier på Netflix #1

Jeg er SÅ forkælet!

 photo 900b8ad5-f89b-4a10-a6da-48bed49fe578_zps1mu086xa.jpg
og det er fordi jeg i dag fylder hele 29 år. Det er vildt at jeg har ét år tilbage i 20’erne. Og det er bare en lillebitte smule skræmmende. Jeg har fået så gode gaver og skal forbi min vippepusher om et par timer til ren forkælelse, og i aften kommer gode venner til stegt flæsk og persillesovs. Og rødvin. Og i morgen har Nicolai og jeg valgt at bruge en feriedag sammen ALENE. Jeg er vild med det, og elsker at solen (som altid) skinner d. 4. marts.

Jeg ELSKER at have fødselsdag, og jeg elsker at blive forkælet! Se lige mit fine sæt fra  Aloud, som er en gave fra mine forældre, og de sejeste støvler er én af gaverne fra Nicolai. Har virkelig fået de bedste gaver! Igen..

Nyd det gode vejr ikke 😀

– Sebrina

 

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeres yndlingsserier på Netflix #1