aldrig mere en baby til os?

Mand det nytter

 photo smid - 1 8_zpsq60nknqh.jpgDet er nok ikke gået mange næser forbi, at der kører en kampagne i øjeblikket for Kræftens Bekæmpelse. Jeg vil meget gerne støtte op om denne kampagne og har også knappet skjorten op ;-). 48 mænd rammes af kræft hver dag. 22 dør. Til sammenligning rammes 47 kvinder af kræft hver dag, hvoraf 20 dør…  photo smid - 1 1_zpsy2qoo2fd.jpg
 photo smid - 1 2_zpsh9ovqlsd.jpgMange mænd reagerer ikke på typiske symptomer på kræft og ender derfor med at gå for lang tid med sygdommen. Jeg bliver dog skolet ret godt ved at have en sygeplejerske ved min side 🙂
 photo smid - 1 3_zpsd5ed6hx8.jpg
 photo smid - 1 4_zpsugco4kob.jpg
 photo smid - 1 5_zpsjambzf4b.jpg
 photo smid - 1 6_zpssojxdass.jpgDet nye initiativ ’Mand, det nytter – støt dem med hår på brysterne’ skal minde danske mænd om, at det nytter noget at gå til lægen, at holde øje med kroppens signaler og bidrage til mandesagen, for kræft er ikke lig med en dødsdom. photo smid - 1 7_zpswbiwptqp.jpg

 photo smid - 1 8_zpsq60nknqh.jpgDer er nemlig gode nyheder i forhold til helbredelsen: Siden 2009 er 1-års-overlevelsen for mænd steget inden for de kræftformer, der typisk rammer dem. Det skyldes især bedre behandlingstilbud som udspringer af banebrydende forskning. Men hvis lige så mange mænd som kvinder skal overleve kræft, skal mændene blive bedre til at tage sagen i egen hånd.
 photo smid - 1 9_zpsonehuxaa.jpgDONÉR ELLER STØT

Hvis du gerne vil støtte dem med hår på brysterne, kan du både som kvinde eller mand gøre det på tre forskellige måder.

 1. Knap op og vis på et billede, at du støtter dem med hår på brysterne. Når du har taget billedet til enten Instagram eller Facebook, skal du huske at skrive #MandDetNytter for at støtte kampagnen.
 2. Donér via MobilePay eller Swipp på 61 61 08 04 eller sms mænd til 1277.
 3. Opret din egen indsamling på manddetnytter.dk, hvor du også kan få en masse andre informationer om mandesagen.

96% af Kræftens Bekæmpelses resultater er opnået på grund af danskernes donationer. Kræftens Bekæmpelse modtager kun 4% af staten, så det er danskerne, der skal takke sig selv for de gode forskningsresultater, som er opnået i tidens løb 🙂

– Nicolai

2 kommentarer

 • Cecilie

  Hvor er det bare god stil, om en virkelig vigtig sag 🙂 !

  Tænk at det her indlæg ikke har fået mere opmærksomhed- det fortjener det virkelig !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig god stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

aldrig mere en baby til os?