Weekenden uge 36

I vil have outfits, så det skal I få!

Flere af jer spørger af og til ind til mit tøj, og ja, egentlig også til børnenes. Til tider også til Nicolais, og der er nogle af jer der mener, at vi skal gøre os lidt mere i de der outfitbilleder. Så det vil vi prøve. Bare sådan lidt ik…. Ikke noget med vildt opstillede billeder med en strand i baggrunden, billeder taget midt ude på gaden eller på en trappesten osv. 😉 Altså ikke sådan ‘modeblogsbilleder’, for det kan vi ikke finde ud af, og føler os enormt ude af vores comfortzone ved sådanne billeder. Måske det kommer en dag. Jeg tror det ikke. Men vil gerne blive bedre at huske at beskrive lidt af vores tøj, for vi går altså op i, hvad vi vælger i skabene. Til tider vil I opleve, at vi linker til tøj, hvor vi har en affiliate aftale med den webside, og dette har og vil vi altid oplyse om. Det er ikke noget vi har de vilde strategier om, da det ikke er noget vi høster så mange kroner ved, og vi vil ikke have at I skal miste troværdighed til os, hvis dette skulle være tilfældet. Men vi køber altså ofte hos f.eks Stylepit, fordi de bare har et stort udvalg til kvinder, mænd og børn, og dem har vi f.eks. en affiliate aftale med. Starter blidt ud med vores tøj fra i lørdags, hvor vi skulle til navngivningsfest.
 photo 70dffd76-6636-4a51-b2f2-5eaaab209386_zps21b54fc1.jpg
og dette er jo på ingen måde et outfitbillede, men Alvin er i en denimskjorte fra H&M, og Nicolai i én af sine mange Lindbergh skjorter.
 photo 0037beaa-9b85-419b-b394-44e8df3fd73d_zpsfdd3183c.jpg
og så til damerne i huset. Altså jeg havde ikke lige luret, hvordan min bluse under blusen sad, men I kan se begge på nedenstående billeder. Gode udsalgskup hele bundtet! Blusen er fra ONLY og kan købes på tilbud til sølle 60 kroner lige her. Blusen indenunder er fra Sisters Point. Jep Sisters Point! Det er helt korrekt. Har haft og har det nok stadigvæk ret presset med Sisters Point, men lige den gennemsigtige sag er ret nice, og sidder godt. Endnu et udsalgskup til 75 kroner her. Nederdelen er et udsalgskup til en halvtreller i H&M. Mine Sneaks er evigt hypede Nike roshe run, og købt nærmest ubrugt af denne dame.
Aya er i H&M fra top til tå. Kattejakken til 80 kr her, og de der pink espadrillos er for cool. De er på tilbud i neon til 30 kr her, og hendes leggins med ‘kædestriber’ koster 50 kr lige her. Peplumkjolen er jeg misundelig på, og den er vist ikke nem at få fingrene i længere. Og så har hun beskytterdutten til kameraet i kæften!?

 photo onl_zpsa7e33636.jpg

 

jeg har købt sweatshirten i str. xs, og den sidder godt, og det der krokodilleprint/tryk gør bare lige et eller andet ved en ellers ret random sort bluse ik!?

– Sebrina 

Indlægget indeholder affiliate links!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden uge 36