selvros for september

En hurtig opsamling af gode glimt

Jeg kan virkelig godt lide at få lavet et indlæg eller flere om søndagen. Men vi kom lidt sent hjem her til aften, og har egentlig haft små gøremål i dag – i det hele taget hele weekenden, så det der med at sidde i sofaen og tage sig tid til at tænde computeren og hente billeder, er ikke blevet prioriteret. Men når jeg kigger telefonen igennem (som desværre ikke tager så gode billeder i øjeblikket!?), er der rare glimt fra den seneste uge’ish.

picmonkey-collage1

En romrotte, som vores helt fantastiske overboer kom dumpende forbi med. Børnene var ellevilde. Og ja, det var de voksne egentlig også! Smagte skønt!

Det var også i sidste uge at jeg gik på æblerov, og fik fat i nogle lækre, sprøde og søde æbler. Jeg brugte den sidste rest på at bage en crumblekage i dag. Mmmm…

Og så har det været virkelig god træning. Jeg er ligesom som mange andre – tosset med crossfit. Så sjovt hårdt, lærerigt og effektivt.

 

picmonkey-collage2

vi er begyndt at foreberede lidt til halloween. Til stor glæde for børnene! Vi er også ved at fylde det skab op som vi bruger til snacks og slik med halloweengodter. Sidste år kom der mange forbi, og eftersom der på blot et år er dukket tre ekstra bolig”øer” op med rækkehuse omkring os, forudser jeg at vi får mange uhyggelige overraskelser til halloween. Engang var jeg modstander af halloween. Det er jeg som sagt ikke længere.

 

picmonkey-collage3

det har været en weekend hvor vi også bare har prioriteret leg og samvær med børnene. Og vejret i går lagde også bare op til indehygge. Så der blev leget. Og børnene laver ofte en “forhindringsbane”, hvor den der gåbil er med, så den suser de, eller ja vi så rundt på. Mormor og morfar kom også forbi for at hjælpe med at lave det sidste på vores lækre garderobeskab. Og morfar fik lidt arbejdsro imens vi andre smuttede i Fields, hvor børnene blev lidt forkælet af mormor. Bagefter gik vi alle en tur i regnen op til vores Netto som nu endleig er åbnet – blot 200 meter fra hvor vi bor. Det gør mig nærmest lykkelig, hehe.

picmonkey-collage4

Aya har fået en gave fra McVerdi – den lækreste regnjakke, som Alvin så også kan være i ;-). De er sgu så søde altså….

I går sluttede vi aftenen med is og et spil Vildkatten. Aya er skrap til det, men hun måtte se sig slået af sin mor i går. Det tog hun meget fint.

Nu er det jo så allerede blevet sengetid – jeg kunne dog godt lige bruge bare lige et par timer mere af weekenden. Den er gået så hurtigt!

-Sebrina 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

selvros for september