Det kan vi lave i weekenden i Køge (uge 1)

Lige nu [06.01.19]

 • sidder jeg oppe på gangen ved børnenes værelser, for at holde øje med at de bliver i deres senge, og rent faktisk forsøger at lægge sig til at sove. Inden da har vi læst godnathistorie, tisset og drukket vand. December har været en bitch ifht. dét med at lægge sig til at sove, hvilket ellers har fungeret rigtig fint herhjemme, om de lå hver for sig eller sammen, men som sagt, ikke i december. Vi skal tilbage på sporet, og prøver nu denne “metode”.
 • skifter vi med at have denne tjans. Og vi blev enige om, at det skal være en god tjans, så derfor er mobil/computer tilladt imens. Det kan tage alt imellem 15 minutter- 35 minutter, og der kan man jo f.eks. få skrevet et blogindlæg imens manden rydder op og smører madpakke. Win. Børnene kan iøvrigt ikke se/høre det, da vi sidder ude på gangen
 • har jeg nu skrantet i snart tre uger. Jeg fik kontrolleret stofskiftet i fredags, og det var som ventet, ikke helt så godt som det kunne være. Det mente sekretæren dog, som ikke helt har sat sig ind i hvilke referenceværdier der er “normale” for stofskiftepatienter, og som kunne give mig de fantastiske råd, som “spis sundt, sov rigeligt og drik masser af væske, altså vand, postevand!”.
 • fik jeg ikke sagt fra, men i stedet “ja selvfølgelig”, og det endte med at jeg tudede et par timer efter det, hvilket er helt åndssvagt. Jeg har det stramt med ikke at blive taget alvorligt, åbenbart. Og så endnu mere stramt med at sige fra. Over for en sekretær, som ikke aner en skid om mig eller mit sygdomsforløb idet vi er nye “kunder” i biksen pga. flytningen. Men NU kom jeg ud med det online, og pyt, PYT for fanden.
 • er der gået 17 minutter og jeg har bedt Alvin om at lægge sig i seng tre gange. !=?(¤/!=/#!?¤(#?! not so much pyt længere….
 • er det fedt at jeg i det mindste ikke bliver irriteret over, at jeg ikke får set Bedrag til tiden. Tak til DRTV for at jeg kan se det sammen med min mand, når mine skarnsunger har overgivet sig.
 • mindes jeg at der er et brætspil der hedder ‘Skarnsunger’?
 • har jeg googlet det. og Jep! Det var da et godt spil, husker jeg?
 • er vi kommet os nærmere en plan for, hvordan forhaven skal se ud. Og det skal blive godt. Og sikkert også dyrt. Pis
 • har jeg besluttet mig for at køre nærmest 100% antiinflammatorisk den kommende uge, for at se effekten heraf.
 • får mit brors hold desværre ikke kvalificret sig til indendørs DM, som de ellers har gjort de sidste mange år.
 • er det så første gang at min far har booket et sommerhus på forhånd, den weekend der er DM i Grenå, så vi kunne få endnu en weekendtur i det jyske, og heppe på min bror. Nemesis?
 • er der ro på begge værelser. 40 minutter skulle det tage. Så der er plads til fremgang 😉
 • vil jeg dermed også gå ned i stuen og se Bedrag…. eller gå kold på sofaen. For sådan er det i øjeblikket, og det skal nok blive godt igen, fortæller jeg mig selv flere gange om dagen, da jeg frygter at det skal blive som det var før stofskiftebehandlingen. For sådan har det været i 14 dage nu, og jeg har sgu brugt for mange år på det pjat, at jeg gider at spilde bare én dag mere på det, men jeg bliver også bare nødt til at overgive mig og sove, når min krop skriger efter det
 • har det handlet for meget om mit stofskifte. Det var ikke planen. Beklager!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan vi lave i weekenden i Køge (uge 1)