Weekenden uge 9

Det pissede mig af (uge 9)

Så blev det tid til lidt dårlig stemning herinde, og jeg har lige åbnet mine noter på telefonen. Jeg har egentlig kun registreret tre episoder, og den første kan jeg faktisk ikke helt huske, men

  • det var i hvert fald nyheden om, at nogen blev spyttet i hovedet. Tror det må have været noget i radioavisen. Og så sad jeg dér i bilen og blev arrig og kom i tanke om dengang en mand stod på en bro og spyttede på de mennesker der var flygtet hertil. Jeg kunne slet ikke lægge det fra mig dengang, og skammede mig sådan på danskernes vegne.
  • smerter i min venstre fod, og det ikke forsvandt efter et par dage. Jeg giver det lige til på mandag, inden jeg hellere på finde nummeret til min læge. Men de jag jeg får i forfoden gør pisse ondt, og det gør mig altså sur. Også i denne uge, desværre.
  • sure forældre på Forældreintra. Eller bare forældre der på skrift virker enormt sure og lukkede. Det pisser mig af hver gang, når der kommer sådanne sure opstød ud på sådanne platforme. No wonder at børn/unge har udfordringer med at kommunikere over sociale medier af og til…
  • Vaskerummet der er fyldt med vasketøj. Og er det stadig….

og så har jeg ikke mere faktisk!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden uge 9