weekend med tøseovernatning, SFOarbejde og træthed

Selvros for april

Vi er godt på vej ind i maj, selvom det ikke helt lignede det i morges. Det var gråt og regnede. Men nu her til aften skinner solen så fint og luner lidt her i Køge. Måske har jeg bare for høje forventninger til vejret fordi april var fantastisk, og måske en af grundene til at jeg roser os for;

 • at vi fik cleanet for efeu på det store areal vi har foran huset. Der er mange kvadratmeter, og jeg skal hilse at sige, at det er hårdt arbejde at få bugt på det, men vi nød det faktisk, og fik brugt mange timer sammen udenfor i april.
 • at Nicolai brugte sin ferie på at arbejde herhjemme. Han har vitterligt knoklet, og også formået at nyde det. Det betyder at vi sparer lidt håndværkertimer, fordi han selv har banket skorstenen ned, selv har banket en trappe ned, og nu også er igang med trappen ved hoveddøren, så den kan blive klar til at muren kommer om cirka fjorten dages tid. Og så har han været på genbrugsstaionen x mange med en fyldt trailer. Han har dælme været effektiv!
 • i april satte vi også vores måltidskasser fra Årstiderne på standby. Ikke fordi vi blev trætte af dem, men fordi vi har fået lidt mere tid i hverdagene. Det får vi altid når Nicolais håndbold er på standby, og samtidig har børnene fået nye gymnastiktider, så det har givet mere luft i hverdagene i denne periode. Vi har en masse opskrifter fra Årstiderne liggende, så vi laver madplaner igen én gang ugentligt med hjælp fra disse, og handler stort ind om søndagen, og måske en mindre gang i løbet af ugen. Og det sparer vi altså nogle penge på og spiser lige så lækkert, som vi plejer. Så ros til os selv at få lidt ekstra lommepenge i disse måneder.
 • i april fik jeg gjort et ekstra tiltag ved mit mål om at mindske skærmtiden på min telefon. Eller i hvert fald være mere bevidst om min skærmtid. Jeg har indstillet skærmfri tid imellem 17-19. Og det er ikke fordi jeg overholder den hver dag, men det har hjulpet mig til at lægge telefonen fra mig, når jeg har taget den i det tidsrum for måske bare at bladre igennem instagram, tjekke mails mv. Samtidig har jeg sat en grænse på 1t og 15 min daglig brug på instagram, og det har også en positiv effekt! Selvom jeg altså bryder den nogle dage.
 • så har vi holdt påske midt i alt det her renoveringshalløj, og jeg ved ikke hvad der er sket på det seneste, men jeg er begyndt at kunne nyde og bare slappe af, når vi har gæster, så det roser jeg mig selv for, og håber det fortsætter. Jeg tror det, for en del af det ligger åbenbart i det at have fået mere fysisk plads.

1 kommentar

 • Camilla

  Stærkt gået 🙂
  Vi ville slet ikke kunne undvære vores måltidskasser. Vi har dog i noget tid skiftet leverandør sådan cirka hver anden måned. Vi arbejder os gennem denne liste https://holdhus.dk/maaltidskasser/ og det er altså rigtig sjovt at prøve noget nyt hele tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekend med tøseovernatning, SFOarbejde og træthed