endelig!

fik jeg min længe ventede julegave fra Nicolai. Den har været længe undervejs, men hele ventetiden værd. Nu sidder jeg og kigger lidt på, hvordan jeg skal klæde den, og det er svært at begrænse sig. Mine yndlings er nedenstående og fundet her

nu skal jeg så bare finde ud af at logge ind på bloggen + lave indlæg via den… det har jeg ikke lige luret endnu. Nogle der kan hjælpe? 🙂

2 kommentarer

 • Hej Sebrina
  Du skal hente den gratis app, der hedder BlogPress. Den bruger du til at blogge direkte fra mobilen med.
  Så fine covers. Den nederste i midten er nok min favorit, men de er alle sammen skønne.
  Kh. Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak! Den app må jeg få hentet ned- det er jo ret smart at kunne blogge alle andre steder end lige hjemmefra 😉 Jeg hælder også mest til den nederste i midten eller den nederste til højre. Svær beslutning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *