lille billede på væggen der...

vil i vide noget?

Vi har tænkt på det før men har bare ikke turdet. Altså at lave en spørgerunde. Men vi er begyndt at få mails fra jer kære læsere, og det synes vi er hyggeligt! Så nu laver vi en officiel spørgerunde, hvor I bare kan spørge løs. Ja om stort og småt. Så får vi også lidt hjælp til at finde ud af, hvad I gerne vil vide/læse mere om. 

Så skriv gerne dit spørgsmål (eller flere) i en kommentar under indlægget her, og vi vil efterfølgende lave et indlæg, hvor vi besvarer spørgsmålene. Det er også lidt sjovere end vores “10 hurtige” indlæg 😉

– Sebrina & Nicolai

4 kommentarer

 • Pernille

  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om, hvordan I har oplevet at blive forældre relativt tidligt? 🙂 Ikke fordi I overhovedet er purunge forældre, men mere i forhold til, hvor lang tid I havde kendt hinanden, at få børn under uddannelse (på su) og sådan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om hvordan i mødte hinanden :>

  Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej
  Jeg vil gerne høre lidt om hvordan I har oplevet det at flytte ud af byen. Med små børn tænker jeg der i forvejen er en del praktiske udfordringer ift. at se venner og familie (især i hverdagene). Hvordan takler I det? Er der nogle bekendte I er rykket tættere på? Og var det noget I gruede for inden I tog springet?

  Ps. Jeg spørger bestemt ikke i nogen ond mening 🙂 Vi har ikke børn endnu, men snakker også om at rykke ud, og frygten for isolation er derfor bare nogle af mine egne bekymringer.

  Tak fordi I lader os læse med
  Venlig hilsen Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er nu personligt rigtig glad for jeres "10 hurtige"-indlæg, da I så deler hvad I har lyst til at dele, og så fortæller I noget, som man måske ikke selv havde tænkt på at spørge om.
  MEN… nu hvor muligheden byder sig, så er jeg da faktisk lidt nysgerrig efter at høre, hvilken slags musik I mon hører.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lille billede på væggen der...