en kommende dansepartner?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4wt824D1Bqg]
okay okay, denne her er vist blevet postet en del på facebook, men altså, vi vil jo gerne have at Aya skal gå til dans når hun bliver gammel nok, og hvornår det lige er, har vi ikke den helt store idé om!? Nogle eksperter på området, som kan guide os lidt på dét punkt? Men gutten dér, må da i hvert fald godt blive hendes partner 😉 Jo jo, man er vel gammel jitterbug sjællandsmester… som i da jeg var 10 år gammel..

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sol & søndag