en hyggelig fridag

Den kommende storesøster

Ja så er det altså officielt! Aya skal være storesøster til maj, og vi glæder os utroligt meget! Her står hun med billeder af det nye kommende familiemedlem (det er vendt på hovedet ik) fra nakkefoldscanningen. Det har været nogle hårde måneder, da jeg har været meget træt og plaget af kvalme, og Nicolai har virkelig været sej, og sørget for at tøjet blev vasket og vi alle har fået noget at spise 😉 MEN jeg har det stadig meget bedre end da jeg var gravid med Aya, og det kan jeg leve ret godt på. Nu er kvalmen så småt forsvundet (bliv nu væk nemesis) og jeg behøver ikke 14 timers søvn i døgnet længere… Så her er liv og glade dage 😀

34 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en hyggelig fridag