Anbefal nogle gode serier på Netflix

Mamalicious spring kollektion

Jeg synes vi startede marts måned ret godt med solskin og +grader, men det var åbenbart for tidligt at glæde sig over det..!? Nå, men jeg satser på, at foråret for alvor sætter ind i påsken, hvor vi samtidig skal flytte 😉 Indtil da har jeg fået lov til at udvælge mine forårsfavoritter hos Mamalicious, som virkelig har nogle gode friske farver som byder forår og sol velkommen, og får mig til at drømme lidt. 


Jeg kommer nok ikke uden om, at en forårsjakke er nødvendig, og da jeg efterhånden kun kan passe mine ponchoer, så synes jeg, at en kort klassisk trenchcoat som fremhæver maven må være musthave for mig (og andre gravide). Vi kommer til at bo tæt på en svømmehal og planen er, at jeg skal svømme et par gange om ugen, da motion efterhånden er indskrænket til cykling, lidt styrketræning og graviditetsyoga. Men jeg mangler en graviditetsbadedragt. Jeg synes det bliver lidt for vulgært at troppe op i en bikini, hvor brysterne er lidt for store og en stor strittende mave. Har I erfaring med Mamalicious’ badedragter? Hvordan er de i størrelsen? 
Jeg har hørt flere fortælle godt om Mamalicious’ jerseypants, da de også er særdeles brugbare efter graviditet og fødsel, og jeg må indrømme, at jeg efterhånden også føler mig mest tilpas i et par løsere bløde bukser. Men de må gerne have stil – ligesom ovenstående! Og kombineret med lidt leoprint, så er jeg vel stadig lidt hip? Ja, det er noget jeg virkelig synes er vigtigt! Det gør det altså lidt nemmere at være gravid, når jeg kan klæde mig smart helt indtil fødslen…

Yep – dette er et sponsoreret indlæg, men de af jer som kender mig og følger bloggen, kan nok godt regne ud, at det er mine helt egne holdninger og stil som kommer til udtryk 😉

– Sebrina

2 kommentarer

  • Anonymous

    Min veninde er gravid og hun har købt en del tøj fra Mamalicious og er rigtig glad for det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg havde en badedragt fra Mamalicious – blev desværre kun brugt fem gange – og den syntes jeg var meget normal i størrelsen. Det er faktisk noget af det, jeg rigtig godt kan lide ved Mamalicious' tøj – man skal ikke size op eller ned. Tøjet er lavet med højde for, hvordan en "normal" krop i str. et-eller-andet udvikler sig, i takt med at maven vokser.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefal nogle gode serier på Netflix