Om de der bekymringer

Anbefal nogle gode serier på Netflix

Nu varer det ikke længe før barslen nærmer sig, og det betyder nok, at jeg får lidt mere tid til afslapning foran tv’et. Herhjemme er vi blevet ret glade for Netflix, og jeg er desværre snart færdig med Gossip Girl, og er på jagt efter en ny serie, som jeg kan blive opslugt af. Nicolai og jeg ser Breaking Bad sammen, så den er vi allerede bekendt med 😉 Men kan I ikke anbefale nogle andre gode serier jeg skal give mig i kast med? please…. 

14 kommentarer

 • Så vil jeg anbefale DEXTER, hvis i ikke har set den serie. Vi troede ikke i første omgang at det var noget for os, da der er meget død og blod. Men jeg må sige den tog os med storm, vi så flere sæsoner i juleferien 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  The walking dead – lyder virkelig mærkeligt, men er vild fed og synes man hurtigt bliver fanget. 1 sæson på netflix og 3 sæson kører i tv'et lige nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æhmm ja, ved ikke helt om jeg tør indrømme det, men nu har jeg jo vist det på instagram. Altså jeg høvlede mig lige igennem alle episoder af buffy der lige efter anton var kommet 😉
  Plat, men sjovt og lidt hyggeligt at se ungdommens serie igen…
  Så også noget af The Tudors, den er en smule grum til tider, men elsker alle de gamle kostumer og sådan. Ja, er vist ikke så sofistikeret i min serie-smag, men sådan er det.
  Hvis du kunne lide Gossip Girl, hvad så med Pretty little liars??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg ved ikke om disse er på Netflix. Men jeg kan anbefale: Pretty Little Liars, The lying game, Switch at birth, The good wife og How I met your mother. Det er mine yndlings for tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi ser Dexter, The Walking Dead og House Of Cards på Netflix.
  Jeg vil i øvrigt anbefale at skaffe Six Feet Under. Den er ikke på Netflix, men der findes ikke bedre serier. Den kommer så langt ind at det bogstaveligt tager år før man stoppper med at savne karakterene. Jeg er ikke over det endnu. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Følgende serier er nogle jeg har set og som jeg synes er super gode:

  No Ordinary Family
  Heroes
  Falling Skies
  American Dad
  Cold Case
  Criminal Minds
  The Walking Dead
  The Big Bang Theory
  Futurama

  Min favorit er helt klart The Walking Dead efterfulgt af Criminal Minds.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MTS

  Twin Peaks
  Lilyhammer
  Prison Break
  Arrested Development
  Lie to me
  Walking Dead
  Dexter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Herhjemme ser min kæreste og jeg Weeds, når vi lige har brug for en halv time med en serie, som man ikke skal tænke helt vildt meget over 🙂 Den er sjov og skør, og der er underholdende og uventede drejninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Greys anatomy er altid et kig værd 🙂

  Og så stemmer jeg i med How I Met Your Mother og No Ordinary Family.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Greys anantomy, og alcatraz 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Modern family! 🙂 Fantastisk sjov komedie-serie som jeg pløjede igennem på Netflix i løbet af en 5 dage! At jeg kan se rigtig meget af min kæreste i "Phil" gør det bare endnu sjovere! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hart of Dixie er en virkelig sød tøseserie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 2602446657@qq.com2602446657@qq.com2602446657@qq.com2602446657@qq.com2602446657@qq.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sssssssssssssssssssss

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om de der bekymringer