Gravid 34 uger

blogfavoritter

Det er egentlig for dårligt, at jeg først kreerer sådan et indlæg nu. Pt følger jeg ca. 200 (!!!??) blogs via bloglovin’, og det er jo især her, at jeg finder inspiration til vores egen blog, indretning, madplaner, tøj, osv. Nicolai følger som sådan ikke nogle blogs, men jeg tænkte, at det måske var interessant at dele nogle af mine favoritblogs med jer? Der vil derfor komme flere indlæg som dette, da nedenstående jo kun er et lille udpluk..


White Wall Gallery inspirerer med illustrationer, prints, litografier, unika stykker mm. Vi var så heldige at vinde en TIVOLI årsplakat i en af de lækre give aways på bloggen. Den hænger nu flot på Ayas nye værelse (billede kommer snarest!)


Cute Carbs har de lækreste opskrifter på kage, slik, drikkelse, brød mm., og vi har haft god succes med flere af opskrifterne derfra.



Bloggeren bag eat drink CHIC er grafisk designer og har en flot blog, som inspirerer især med bolignips, og giver mig lyst til at kaste mig ud i nogle DIY projekter 😉 


Golden Ghetto er en rar blog, hvor Lou viser glimt fra hverdagen, hendes gode stil og ikke mindst søde lille Agnes, som også er særdeles velklædt. 



LORTEMOR er bare en sjov lortemor, som skriver meget ærligt og ligetil, og nu egentlig nok gør det ret godt som mor 😉

Selvom der går rigelig tid med at følge de mange blogs som jeg nu engang gør, så er jeg altid på jagt efter ny inspiration… SÅ hvilke blogs er jeres favoritter? og I må også gerne linke til egen blog 😉

– Sebrina

6 kommentarer

  • Jeg er totalt biased, for Lou er i min mødregruppe og jeg har efterhånden tilbragt en del timer sammen med hende og lille Agnes, som kysser min søn, som så til gengæld bider hende i numsen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er ret vild med det fine og feminine udtryk hos Carlas Café og Badelma-Badutski, og så elsker jeg den selvironiske tone hos Hverdagenssurdej og Lortemor.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved det er en blog de fleste kender, men må alligevel sige, at en klar favorit er Marens Blog. Hold fast, hvor er hun skarp, humoristisk og underholdende!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe hvor sødt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan kun give dig ret!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

    Haha ja Marina din søn er en værre en…

    Tusind tak for de fine ord Sebrina! Det varmede mit gyldne ghetto hjerte!

    Og så kan jeg jo lige kvittere med at sige tak for en dejlig blog til jer 🙂

    / Lou

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid 34 uger