et sommerhit!?

Nyt hjem – ny støvsuger!

Jeg (Nicolai) har siden jeg flyttede hjemmefra haft en lille “smart” støvsuger, som efterhånden har holdt i 8 år. Efter vi er flyttet, kan vi dog godt se, at der var behov for en støvsuger som passede bedre på det nye gulv. Derfor passede det helt perfekt, da vi fik tilbudt en ny støvsuger fra Electrolux som hedder “Ultrasilencer”.

Vi har fået at vide, at det er en af de mest lydsvage støvsugere på markedet, og det passer rigtig godt for os, da alle værelserne i huset ligger ud til stuen. Med to små børn, sætter vi stor pris på de ting som ikke larmer for meget 😉 Derudover så er der sket en del på de 8 år, hvor jeg fik min tidligere støvsuger. Den kører så nemt over gulvet og laver ingen ridser på vores nye gulv. Den er så let, at Aya kan hjælpe til 😉 Førhen flygtede hun ind på sit værelse når støvsugeren blev tændt, fordi den larmede så meget. Sidste plus er, at vi kan betjene alt fra håndtaget på støvsugerhovedet – så vi behøver ikke at bukke os for at slukke og tænde den…

Vi synes den er lidt blæret, også selvom det kun er en støvsuger! Den bliver så også brugt hver 2. dag, da vi bor på en byggeplads med en masse grus og støv.

– Nicolai

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

et sommerhit!?