Hvor er du overskud?

og så kom han hjem…

 photo 988f9810-8689-4fb8-8e94-3999a198dea1_zps5cb46d61.jpghavde virkelig krise i dag, som i nok kunne fornemme på forrige indlæg. Aya fik et flip i morges, hvor hun holdt op med at trække vejret og blev blå om læberne og øjenene flossede. Det er over et år siden hun har haft sådan et anfald af hysteri, og jeg blev lige så forskrækket som alle de andre gange, hvilket jeg også tror hun selv blev. Øv, hvor er det hårdt at starte dagen sådan. Hårdt for os allesammen. Om det er en “efterreaktion” på ny børnehavestart eller det er en fase, eller vi gør noget helt forkert, er svært at vide. Hårdt er det i hvert fald, og det har været nogle hårde uger, og i dag blev det bare for meget. Jeg har aldrig været usikker på mine evner som mor, men efter en morgen som denne, begynder jeg at tvivle på, om jeg er kompetent nok som mor. Efter jeg havde afleveret hende i børnehave (hvor hun også blev ked af det), og jeg også lige fandt ud af, at vi har glemt at lave “familiehuset” til ophæng i børnehaven (sådan et med billeder af familien), og alle de andre nystartede børn havde fine huse at kigge på, blev jeg slået helt ned. Sad og tudede hjemme i sengen og prøvede febrilsk at få Alvin til at sove, imens jeg fandt billeder til det hus. Hovedpinen tog til og et par panodiler røg ned med en cortado (hvad sker der for mig, som ikke drak kaffe for et halvt år siden nu drikker cortado!?) og en virkelig nedern besked blev sendt afsted til Nicolai. Med en undskyldning et minut efter. Hader iøvrigt ordet “nedern”, men det var en nedern besked. Men efter den besked var sendt, og jeg havde fået raset lidt og slået frustrationen ud i dynen, kom der så småt overskud frem, og imens solen skinnede gik jeg 100 meter med Alvin i vognen, og bang så sov han. Hvorfor pokker gjorde jeg ikke bare det fra start?! Det var varmt og græsset blev ordnet, og jeg mumlede noget med humørsvingninger og psykiske lidelser. Og så kom han hjem. Flere timer før end vanligt. Hjem for at kramme og sige søde ord og så lige ordne hjemmet i pendulfart. Og så støvsugede jeg, og han hentede Aya og vi lavede smoothies og popcorn, grinede og klistrede billeder på familiehuset. Aya var glad, og efter en dag som denne, er det nok det bedste i hele verden. At høre hende hvine og ikke på noget tidspunkt blev der spurgt efter Ramasjang eller Ipad’en. Vi nød alle hinandens selskab og opmærksomhed, og så bliver jeg altså glad helt indeni.

Ham Nicolai er den bedste kæreste og far, og det har jeg naturligvis fortalt ham. Nok 100000 gange eller mer’. Ligesom jeg er god for ham naturligvis 😉 Tror nu godt han kan lide mine meget skøre moments. Han sørger jo for at stoppe dem i tide inden det kammer helt over for mig. Nu er han til håndbold, og jeg ved han bliver glad når han læser dette indlæg <3

Jeg trængte da lige til at sprede lidt kærlighed hva!? Andre derude der kan nå hele følelsesregistret igennem på bare et par timer?

 

-Sebrina

 

20 kommentarer

  • Karen Elisabeth

    Hvor skønt at dagen blev vendt…

    Og ja, her kan jeg sagtens nå det hele igennem, specielt lige for tiden hvor jeg er højgravid og helt utroligt klodset ;0)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Åh ja, den tid har jeg heller ikke glemt! Håber at ventetiden ikke bliver al for laaang!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Absolut! Og det er ikke kun fordi jeg er gravid. Men jeg havde faktisk lige erfaret selvsamme episode forleden, dog er det en hel mappe der skal udfyldes med billeder og vi var nogle af dem der manglede, for ALLE andre havde afleveret deres. *SUK* … Jeg orker det næsten bare ikke, tiltrods for vi har en fotoprinter herhjemme. I weekenden!! Det bliver jeg ved med at messe for mig selv…..
    PS. han lyder ret god ham Nicolai 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Puha, godt jeg ikke er den eneste 😉 Og jep, han er nemlig virkelig godt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækkert hjem I har:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne H

    Først tak for en dejlig ærlig blog:)
    Tror de fleste har de dage, hvor man bare ikke føler man slår til – og det er jo ligesom verdens vigtigste job man har som forældre. Tænker tit, hvem fanden har givet mig licens til den unge. Børn er jo (heldigvis) deres helt egen person, som vi (desværre

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne H

      Hvor forsvandt resten hen? Øv.
      Men vil egentlig bare sige, at jeg synes du klare det pisse godt som mor:) dejligt at I har et forhold, hvor I træder til når den anden har brug for at lade op. Børn går deres egne veje ,og helst når det ikke lige passer ind:) det er fucking svært at være forældre, men når alt går op i en højere enhed, er det også ret fucking-fantastisk:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Du har så meget ret, og virkelig mange tak!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh et dejligt indlæg. Altså det lyder som en virkelig hård dag, men nogle gange er det på en måde rart at læse om en hverdag som ikke bare er perfekt, men alligevel rummer en masse kærlighed. Jeg er sikker på du er den bedste mor. Det er jeg faktisk slet ikke i tvivl om <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Tak kære Signe, 1000 tak! Det var dejligt at læse 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Elken

    I 2 er de bedste for hinanden og er de bedste forældre jeg kender !
    Kunne ikke ønske nogen bedre for min storebror <3
    Jeg ser så meget op til jer!
    Godt at høre, at dagen blev reddet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for et ærligt indlæg – tror det er et af de bedste jeg længe har læst.
    Jeg tror at vi alle sidder med følelsen af at være utilstrækkelig af og til, og at vi nogen gange bare ikke føler os gode nok som forældre. Og det er jo lige der, i de øjeblikke, at ens partner, i hvert fald for mig, er den bedre halvdel og den støtte man har brug for.
    Jeg siger i hvert fald hurra for fantastiske fædre:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Tak for dine søde ord! Ja, jeg tænker engang imellem hvordan det ville være at være alenemor, og tager virkelig hatten af for dem der er det! Det tror jeg ikek at jeg ville kunne klare.. eller det ville jeg jo nok, for det skal man! Men jeg er glad for min bedre halvdel og han er der hver gang !

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne/villajubel

    Om jeg kender det?! Det lyder som revet ud af min sidste barsel. Der var der ikke langt mellem, at jeg var ved at opgive og gå min vej til at tænke, at det der med tre børn bare var lykken. Heldigvis har jeg også en mand, der kan tage sig af mig og ungerne, når underskuddet og “jeg er uduelig som mor”-tankerne kommer snigende. Jeg tror faktisk, at han kender mig bedre end jeg selv gør.
    Og så må jeg altså rose dig for din ærlighed omkring dine følelser og tanker. Det er dejligt at læse en blog, der ikke er pakket ind i “at vi har det bare så skønt/her roder aldrig/jeg er overskudsmor nummer 1”.
    Tak for det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Hvor er du skøn, mange tak! Og det er dejligt at have en partner som kender en bedre end vi selv gør. For det tror jeg faktisk også at nicolai gør, haha 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt indlæg <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg faldt lige over din blog, da Fierce & Fattig anbefalede den, og det her indlæg har fået mig til at blive hængende. Jeg hopper straks ind på bloglovin’! Jeg glæder mig til at følge med fremover – i medgang og modgang – og så vil jeg lige lure lidt i arkiverne.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er du overskud?