sommerhus

en blender der sparker r**

Så lige at den kære Emili har fået sig en ny blender, og det mindede mig jo lige om, at vi har fået en ny stavblender -ja en stavblender! Og kan love jer for, at den kan lidt af hvert. Piske fløde til skum på 30 sek, knuse isterninger, fjerne klumper i sovs… ja, der er vel ikke det, den ikke kan faktisk 😉 Vil sige, at det faktisk er en maskine med den kraft som den har. Første gang jeg prøvede den, trykkede jeg på ‘turbo’, og resultatet var fløde på vægge og mig selv. Den kan heldigvis justeres i styrke, og hvis man bruger det “normale” program, så starter den i langsom tempo og kører så hurtigt op i gear, skide smart.


Det er denne her satan fra elektrolux. Så den gamle er allerede kasseret. Vi har indtil videre brugt den flittigt til smoothies og iskaffe, og den består med højeste karakter. Vores blender er gået i stykker, og tror faktisk ikke, at vi behøver en erstatning.

I forbindelse med at vi fik blenderen har vi også fået lov til at teste en lækker opskrift fra et nyt koncept af Elektrolux. Konceptet hedder ‘Now You’re Cookin’, og er en form for interaktive opskrifter til smartphones, iPad eller laptop. Vi blev trin for trin guidet igennem opskriften til smoothien (som jo ikke er svær.) Vi lavede nogle lækre smoothies med bl.a. havtorn, mandler og jordbær. Virkelig mums! Videoerne og opskrifterne ligger gratis online lige her


– Sebrina

6 kommentarer

  • En god stavblender er bare guld værd. Vi har en ordentlig sag fra Bamix, der også virkelig kan blende supper helt fint på ganske få sekunder, pulverisere krydderier eller mandler til mandelmel og lave flødeskum af skummetmælk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Prv der fik jeg da lige lidt ideer til, hvad jeg skal prøve med blenderen! Så tak for det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har hørt meget godt om den blenderen ja;) Sitter lige pt med en gammel sak fra braun, men den fungerer da sånn… nogenlunde… Dessverrre er ikke pengerne til en av de store sataner lige endu;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er altså super smart! Så slipper man da også for en masse store maskiner der fylder 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi havde også en Braun som kørte på sidste vers..! Men den har dæleme også blendet maaaaange gange, så det er okay 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det er vi nemlig også ret glade for 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sommerhus