Kokkens favoritpølser

Staycation #1


Nicolai og Aya har, som tidligere nævnt, ferie her i uge 27 og 28, og denne sommer skal vi ikke udenlands. Vi havde egentlig ikke i første omgang planlagt noget, men da der kom et super tilbud på et hyggeligt sommerhus i Dronningmølle, suser vi altså derop på lørdag. Dét glæder vi os til! Og har i set vejrudsigten for den kommende uge? Det ser godt ud! 
Selvom vi skal “afsted” i uge 28, synes vi det er vigtigt, at vi alligevel laver noget sommeragtigt i denne uge også, og har derfor planlagt lidt forskelligt. Måske andre som ikke er heldige at komme på sommerferie kan blive inspireret? I mandags tog vi på/i Den Blå Planet, og vi havde bestilt billetterne hjemmefra, så vi sparede både penge og tid. Det kan anbefales at være der når de åbner, for der kom mange mennesker efter middagstid. Vi havde smurt madpakke hjemmefra, men endte dog også med at blive fristet af lækkerierne fra Meyers bageri. 
Det var en god oplevelse for os alle, og der er stor forskel i forhold til det gamle Danmarks Akvarium. Søløveshowet var dog lidt skuffende, da det var svært at se selve showet og kun varede fem minutter. Der var også et lille teatershow med en fin hammerhaj, men det faldt ikke i god jord hos Aya. Den var åbenbart for farlig, så vi måtte “flygte” derfra. Vi var der i tre timer – længere tid kunne vi ikke få til at gå derinde. Bagefter gik vi ned til havnen og fik os en is, nød det milde vejr og kiggede på både. Og ja, så var den mandag gået. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokkens favoritpølser