Nu hvor der alligevel er fokus på de bryster...

Alvin needs

 photo 8e2dd780-090e-4dd2-87cb-f64dae0eee46_zps4eefe922.jpg

1. Gro body/ 2. soft gallery body/ 3. Holly’s body / 4. Gro bukser/ 5. Lindex dungarees/ 6. Zara bukser/7. mini rodini flyverdragt / 8. mini rodini jumpsuit / 9. mini rodini jumpsuit

På opfordring af Katja skal I da ikke snydes for, hvad Alvins garderobe ønsker sig (hvis moren bestemmer). Jeg har fundet ud af, at jeg er ret vild med grå til hans garderobe. Og faktisk også blå og grøn, selvom jeg ikke er meget for at indrømme det 😉 Holly’s har et lidt feminint look, men synes det er så fint til nogle “rå” bukser. Der er iøvrigt Holly’s lagersalg i næste uge, er der nogen der har planer om at skulle derind? Jeg skal. Det er mit første lagersalg i år, for jeg er egentlig ikke fan af lagersalg længere. Det er ret crazy synes jeg! Blev skræmt fra vid og sans da jeg skulle til Molo’s lagersalg da Aya var et halvt år gammel. En KÆMPE hal fyldt med kvinder, skræmte babyer i bæreseler og ikeaposer fyldt op til randen. Og næste dag var der proppet med Molovarer på trendsales… til overpriser 😉

I ved jo godt, at vi herhjemme er fan af mini rodini. Dét er ingen hemmelighed. Gid vi kunne blive ambassadører for dem.. Bobo Choses har virkelig også meget sejt, og har slet ikke fået det med på collagen. Det må blive næste gang! Lindex kan jeg virkelig også anbefale. Det er H&M priser, men jeg synes faktisk, at kvaliteten er en tand bedre, plus at der er lidt flere fede/skæve styles iblandt. Og så skal man heller ikke kimse ad Føtex, Bilka, Kvickly osv. De har ofte noget fint babytøj, og deres uldbodyer er så fine og gode! Alvins tøj er et godt miks af lidt dyrt, billigt og brugt tøj. Især sidstnævnte kategori! Og jeg er blevet fan af alle de “shops” der er kommet på instagram. Så hvis I sidder derude med en instagramprofil og sælger børnetøj engang imellem, skriver I så ikke lige jeres brugernavn i en kommentar? 🙂

– Sebrina

9 kommentarer

 • Rævedragten måtte også gerne flytte herhjem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine ting 🙂 Jeg vil så gerne til lagersalg, men det passer aldrig med, at jeg er hjemme i DK. Men måske jeg alligevel ikke ville være forberedt på den slags vildskab, haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tips, søde S ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Uhh det er nogen fine ting! Adam har haft Gro bukserne i lyseblå. Jeg tror det var en str 68. I må gerne få dem hvis str passer? De blev ret fnulrede allerede efter første vask (lidt vildt når man tænker på prisen). Men de er virkelig søde på. Hvis I har lyst, kan jeg evt tage dem med til Katrine på arbejdet.
  KH Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Hvor er du sød Cecilie! Tøjet i str. 68 er allerede ved at være for småt 🙁 ellers ville jeg gerne have købt dem af dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er også selv utrolig glad for grå til vores dreng. Tænker at det er “strategisk” godt, hvis vi får en pige næste gang 🙂

  D er ved at vokse ud af en del af hans tøj. Har ikke en shop på instagram, men hvis du ser noget på @marinabitsch du/I kan lide, siger du bare til, så kan vi måske finde ud af noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Det er nemlig så strategisk! Aya havde en del unisextøj, så det bruger vi også til Alvin. Nu skal vi ikke have flere, men alligevel er grå godt. Så er der veninder osv. der kan få det til deres børn. Hvor er du sød! Det må jeg lige kigge nærmere på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moonchild

  Lindex bukserne er desværre allerede udsolgt, i alle andre str end 50 🙁

  Jeg kiggede nemlig på dem igår 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu hvor der alligevel er fokus på de bryster...