Væglamper

Gæsteindlæg fra Mogens

I sidste uge vandt Mogens billetterne til Tarok, da Tine desværre ikke kunne komme ind til gallapremieren alligevel. Jeg spurgte Mogens, om han ville skrive en kort anmeldelse af arrangementet og filmen til bloggen, og det var han så sød at gøre. Mange tak for det! Her kommer det:

Undertegnede og min kone mødte Maria udenfor Imperial Bio kl. 18:20, hvor vi fik udleveret vores billetter (til 4. række). Herefter var der lidt ventetid, for dørerne med den røde løber åbnede først kl. 18:45. Indenfor ventede der champagne/vand samt chips, og her nød vi fra 1. sal overblikket over alle kendisserne som skulle filmes og interviewes. Indgangen til selve biografsalen åbnede ved en 20-tiden, hvor Regner Grasten holdt en kort introduktion. Herefter kunne filmen nudes under indtagelse af slik, som behørigt var placeret på de enkelte sæder. 

Selve filmen var god – Anne Grethe Bjarup Riis kan virkelig fortælle en historie med dybde!! Så vi blev meget klogere på Tarok, travsporten og familien Lauersen fra Skive. 

I området lige udenfor filmsalen var der dækket op til fest med pindemad, små sandwich, chokolade, vand, øl og vin.

Det var alt i alt en fantastisk hyggelig aften – og 1000 tak for det (og til Tine som afstod, og derfor indirekte gav gevinsten videre til os 🙂 )

Mvh. Mogens
 photo tarok_zps522715ff.jpg

Vi går og overvejer lidt det med at få lidt gæstebloggere ind, så det er måske noget I kommer til at se (læse) mere til 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Væglamper