De normales historie #12 (tvillingerne bliver født og plukkeveerne tager til)

Vi har været inde og se Iqbal & Den Hemmelige Opskrift

INDLÆGGET ER SPONSORERET

 photo iqbal_zpsnjviuxuj.jpgog den var et hit! Altså alene dét bare at komme i biffen er et hit, og vi elsker virkelig at vi kan tage børnene med i biffen nu. For ja, vi havde også Alvin med, og det gik så fint! Nu har han også været i biffen nogle gange, og det er bare fedt at vi kan tage ind og se familiefilm sammen, da det nogle gange godt kan blive lidt omstændigt hvis vi skal have Alvin “passet”. Jeg var på arbejde til 10-15, og så kom Nicolai og børnene forbi og hentede mig, og 15 minutter efter var vi i Falkonér hvor der blev købt popcorn og drikkelse. Slikket havde drillenissen foræret børnene i morges, så det var også med, og så var vi lidt spændte på, om filmen ville fange børnene. Filmen starter med gode reggaetoner fra Wafande, sommer og en glad stemning på Nørrebro.

Aya var fuldstændig opslugt under hele filmen, og hun lurede hurtigt at “ham fra Cirkus Summarum” (Rasmus Bjerg) var med. Historien kom hurtigt igang, og det var nemt for begge børn at følge med i historien fra start. Andreas Bo spiller én af skurkene, og han gør det sammen med Rasmus Bjerg fantastisk og de to er jo bare sjove. Tror endda der var mange af de voksne der var med i biografen som også grinede højtlydt undervejs – virkelig god underholdning :-). Men med en skuespillerliste med bla. navne som ovenstående og Martin Brygmand, Ditte Hansen, pæne Dar Salim og et hurtigt glimt med Manu Sareen kan det jo kun blive godt ik!?

Vi vil ikke afsløre for meget af handlingen, men der er action på samtidig med at der er en masse gode pointer for børnene i forhold til familien,venner osv.. Og så er det bare super fedt at der endelig er en børnefilm, eller generelt bare en dansk film, som viser, hvordan familier med anden etnisk baggrund end dansk er ganske normale og meget “danske” ;-). Helt sikkert en anbefalelsesværdig sjov film med gode politiske pointer!

Læs og se mere om filmen på facebook her og instagram her

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De normales historie #12 (tvillingerne bliver født og plukkeveerne tager til)