Hverdagen...

Nisserne er flyttet ind

 photo 97e3988e-d071-4ff0-af0d-85076518734d_zpsc73f5a7c.jpg
 photo c0753326-bab9-4cfb-9dc2-f3fb220856b5_zps796f2958.jpg
 photo 5f8619a7-7f05-4426-ac7c-59c98ebb66b1_zps297b591f.jpg photo 7f6d26dc-d34a-4023-b6e2-e289717c8d43_zps6e5cd6f1.jpg photo 3bc7a50a-898b-42c4-ad52-edb6734c5c32_zpsfe01be0f.jpg photo 86234522-19a2-4754-8610-887fdb07c231_zps39518c3f.jpg
og de SKAL være fremme! Jeg fik dem af min afdøde farmor den første jul jeg var flyttet hjemmefra, og kan huske at de stank af røg. Så de stod længe udenfor for at komme af med lugten – det lykkedes… efter nogle år! Og lige siden har de været fremme. Kan huske at Nicolai ikke var fan af dem den første jul vi boede sammen, men jeg insisterede. Aya elsker dem og ja, nu også tydeligvis Alvin ;-). Ligesom Amira er jeg heller ikke fan af en poleret jul. Julepynt må i mine øjne godt ligne julepynt, og ikke et stilfuldt boligmagasin. For pokker, det drejer som en måneds tid det er fremme, og vi kan godt lide nisser og spillende julemænd. Færdig slut. Jeg er vokset op i et eventyrland når vi nærmede os december, og selvom vi ikke nærmer os eventyrland herhjemme, så er jeg ikke flov over at have vores nisser fremme ej heller Ayas hjemmelavede julepynt. Og ej at forglemme vores lyskæde, som nu så fint hænger rundt om vores dør! Det har også været min farmors. Dét skal I se. Det ser pisse godt ud! Juletræet er endnu ikke kommet, men der er jo heldigvis mange dage tilbage, og det kunne være fint at have alle julegaverne liggende under der, hvis Aya og Alvin kan lade dem være… det er nok lidt svært! Jeg kan jo dårlig nok selv lade dem være! Jeg er også én af dem som tager gaverne op af posen og ligger under juletræet imens jeg kigger på, hvem gaverne er til. Elsker det! Fik jeg nævnt at radioen det meste af dagen for tiden kører på Radio Soft (raaadio sååååft), ellers er det normalt P3, som da også kører et par timer om dagen stadigvæk. Radioen er altid tændt herhjemme. Det er også noget jeg har hjemmefra 😀

Hvad synes I om denne tid?

– Sebrina

5 kommentarer

 • Vildt hyggeligt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det ligesom dig. Julepynt må godt have affektionsværdi – det er faktisk vigtigere, end at det hele passer perfekt sammen. Jeg har også en nisse som min oldemor lavede til mig da jeg var helt lille fordi jeg ikke måtte pille ved dem hun havde lavet til mine forældre, fordi min mor var bange for jeg skulle ødelægge dem. Den nisse SKAL være fremme, ellers er det bare ikke rigtig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina P.

  Jeg elsker juletiden. Det er bare SÅ hyggeligt. Endelig er det December, havde glædet mig i år. Det er sjovere i år nu da Alexander er 3,6 år. Han kan godt huske juletiden fra sidste år, men i år er han meget mere “på”. Før vi fik A, havde vi ikke særlig meget julepynt, men nu har vi da fået samlet en del og det pynt A laver kommer også frem. Juletræet kom på plads allerede 1 dec, det er sådan et med jord og potte, så håber det holder hele måneden 😉
  Og hvor du ret i, at designer jul er kedeligt. Hos min søster er julen kun sort og sølv, bogstaveligt talt. Hvis man kunne få et sort grantræ så havde hun det. Synes bare det er så trist når der slet ingen farver er, ingen nisser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj hvor er han dejlig og sikke fin nisse!
  Herhjemme er pynten nok, som hentet i et boligmagasin, men det er hvad jeg nu synes er fint – sidste jul var her rødt og grønt. Min mor pynter også op, som var det et eventyrland og jeg elsker det! Der er nisser, nisselandskab, lys og musik og det er bare SÅ hyggeligt 🙂 herhjemme juler vi med en masse julemusik. Min kæreste er ikke så vild med julen, men jeg elsker denne tid og glæder mig til at Kalle er gammel nok, til at være med! 🙂

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ketty

  Ah, haha, hvor er han altså bare skøn den lille Alvin. Og sikke fin nisse.

  Ved du hvad tror ikke du skal have skrubler ved at få ham passet ude i en alder af 8 mdr. han skal få det som blommen i et æg, er jeg sikker på – den lille trold.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagen...