bryllupskriller

min elskede kaleidoscope jakke

 photo a8f6c89e-265f-4aa4-8e21-299c2b66eb97_zpsc3aae789.jpgJeg får mange positive kommentarer, når jeg har min ret så farverige og lækre jakke på fra maxjenny. Jeg vil bare tippe om, at lige netop dén model jeg har, er på udsalg til 1750,- lige her. Der er kun én tilbage, så det gælder om at være hurtig ;-). Jeg er så glad for min… Den pifter alt op, men nu er jeg også ret glad for farver 😀

Og hold nu op det har været en fantastisk weekend! Det må i høre mere om i morgen!

– Sebrina

 

3 kommentarer

 • Den er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kom godt til at tænke på dig, da jeg så der var Max Jenny lagersalg i morgen! Jeg synes jakken er super fed, omend jeg måske ikke ville købe den til mig selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Du kan jo bare “nøjes” med at bruge den som regnjakke 😉 Tror Vigga ville være vild med den! Jeg nåede ikke lagersalget, men har også rigeligt lige nu. Eller…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bryllupskriller