Alvin har rundet de 11 måneder

Birkenstock til børn – på tilbud!

 photo birkenstock_zps15e94d0b.jpg1. er der str. 30 og 32 tilbage lige her / 2. er der str. 24,25,32 og 33 tilbage lige her/ 3. er der str. 28, 31, 32,33 og 40 tilbage lige her/ 4. er der str. 24,25, 26, 32 og 33 tilbage lige her (affiliate links)

Se nogle fine sølv Birkenstock sandaler Aya har fået. Hendes første Birkenstocks. Sidste år kunne jeg ikke opstøve dem i hendes størrelse, men i år skulle det helt sikkert være. Og de er dog lige i den store ende, men håber sådan, at de passer skide godt når vi når den ægte sommer, for nænner ikke at sende dem retur, da der har kørt udsalg på dem hos Boozt, hvor de i øjeblikket kun koster 359 kroner, så de bliver naturligvis revet væk, og der er kun str. 26 tilbage i sølvmodellen. Mine egne trænger også til at blive skiftet ud, skal bare lige finde ud af hvilken farve og model jeg skal have denne gang. Det er jo bare de bedste sandaler at gå i, og de er geniale på arbejde. Kan I tippe om en hjemmeside, hvor de kan fås til rimelige penge til voksne? Eller er Birkenstocks bare helt no-go hos jer? 😀

– Sebrina

8 kommentarer

 • Emilie

  Jeg er også helt afhængig af mine Birkenstock! 😀
  Jeg har ikke selv bestilt fra denne hjemmeside (endnu) men har hørt at det er en af de billigste forhandlere af skoene. De sendes fra Tyskland, og efter sigende fungerer det helt upåklageligt:
  http://www.footshopping.com

  pist pist: Bilka og Føtex har dem ofte på tilbud til omkring 350 kr. Det er altså også ret okay penge for en kvalisko! Synes jeg senest så dem på tilbud for 14 dage siden.

  God jagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Nu er der flere der har tippet om footshopping, så 1000 tak! Det vil jeg helt sikkert tjekke ud. Og blive bedre til at holde øje med Bilka 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har købt alle mine birkenstocker (4 par) på footshopping.com og det fungere super godt hver gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   1000 tak for tippet! Det bliver derfra der handles Birkenstock næste gang!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg har lige bestilt et par fra footshopping også – de er perfekte til sygeplejerskejobbet synes jeg altså 😀
  Har bestilt fra hjemmesiden et par gange uden problemer, og tror det er det billigste sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ja jeg synes også de er genieale til det- særligt sommeren! Jeg skal så meget bestille der også næste gang!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maija

  Nu kan jeg se at Birkenstock er på tilbud i Bilka. Men kan man gå i dem 5 km om dagen? Hvad er de bedste sandaler for voksne, som går meget og har fødder, der er super følsomme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ja jeg så det også i går, så overvejer at smutte en tur forbi 🙂 Jeg kan sagtens have dem på en hel dag på arbejde, og ved ikke hvor langt jeg går på arbejde, men ved i hvert fald at det er meget ;-). Ellers er det nok noget Ecco du skal kigge på?
   Venligst Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alvin har rundet de 11 måneder