Kr. Himmelfartsdag

lidt smukt på en onsdag

 photo ins_zps60a8e689.jpgsynes det var passende med noget lækkerhed en dejlig onsdag, som startede meget grå. Min dag har dog slet ikke været grå, for jeg havde en date med to veninder, en lækker bæbs og et godt møde på job. Samtidig har jeg haft en lang hyggelig morgen alene med børnene, hvor jeg formåede at få vasket hår inkl. hårkur uden at blive forstyrret, samt ordne Ayas madpakke imens Alvin var distraheret af sin bilbane = ingen skrål (tiggeri). Så lå der også hvidt (hjemmebagt endda) brød som kom i risteren toppet med pålægschokolade og Dolce Gustoen bryggede mig en café au lait. Aftensmaden blev lidt senere end vanligt, så det gav naturligvis noget uro, men nu sover begge børn, og vi har smækket benene op i sofaen. Og jeg har lige fået nyheden om at min fætter og hans kone har en baby på vej. De har har iøvrigt tre drenge sammen, hvoraf den ene meget snart er voksen. Så det er så fint at der kommer en lille efternøler 🙂 Kan I have en dejlig dag 😀

– Sebrina

2 kommentarer

  • Stine

    Det kan betale sig, at starte tidligt med at få børn

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Hov den fik ikke det hele med… Det kan betale sig at starte tidligt med at få børn. Så kan man lige nå en efternøler i en alder af 37 år 🙂 Dejlig onsdag til jer!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kr. Himmelfartsdag