McDonald's minikogebog

onsdag, der går vi til gymnastik

Hold nu op hvor er det egentlig bare fedt, at vi kan begynde at gå til noget, hvor det ikke er mor der sidder og klapper og synger, imens barnet enten er for træt, sulten eller skræmt, og måske ikke får det helt store ud af alle mors mærkelig fagter (som hun iøvrigt selv synes er lidt pinlige). Næ du, at kaste med bolde, svinge med hulahopringe, gynge i torve og hoppe på trampolin – dét kan vi forholde os til. Så meget at Nicolai også joiner 😉 

8 kommentarer

 • Ej – der har Jesper og Celia også været idag! Men Celia er dog knap så gennemført i sit gymnastiktøj. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser hun bare fin ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes også det er vildt fedt når ens barn får en alder hvor de kan begynde at gå til noget, hvor de kan få brugt deres krop (jeg har lidt af en drengepige, som bliver meget rastløs hvis hun ikke får brændt noget krudt af, hvor mon hun har det fra? – bum bum (-: )
  Min datter er lige begyndt at gå til både gynmastik og dans, og hun knus elsker det, hun syntes det er så sejt at hun nu går til noget 🙂 man må endelig ikke glemme vigtigheden af at give sit barn sunde vaner og fridtidsaktiviteter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lod vi slet ikke mærke til- men der er godt nok også mange børn! Kommer hendes mor så også med en dag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt! Og ja, vi prioriterer også sport meget højt herhjemme- fordi vi selv helt fra bitte små har dyrket sport. Vi har også planer om, at Aya skal gå til dans når hun lige er blevet lidt ældre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er planen at hendes mor tager med næste gang. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er simpelthen kær 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hyggeligt! Jeg skal desværre i aftenvagt, så det er Nicolai der er afsted alene på onsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

McDonald's minikogebog