Maden på Ängavallen

Hvis det stod til Aya…

 photo ayaelske_zps12702977.jpg
Ferm Living sky wallstickers / mini rodini flyverdagt/ småfolk hue / Pippi Paraply

smallstuff dukkeseng/ Sorel vinterstøvle/ Frozen rygsækej sikke lej nederdel / mini rodini jakke

Fred’s World kjole/ Astrid Lindgrens allerbedste historiermala leggins/ Hummel glimmersneaks/     

Så er ovenstående noget der godt kunne komme i hendes efterårs- og vintergarderobe, samt pynte på værelset. Nu bestemmer hun jo ikke, men vi er også bare nået dertil, at det er dumt at kaste mange penge efter noget hun på ingen måder gider at have på, så eftehånden har hun faktisk også indflydelse på, hvad der købes til hende. Og hvis hun skulle vælge var ovenstående helt sikkert blevet købt for længst ;-). Og noget af det er jeg også vild med, og noget not so much. Hun er meget glad for pigefarver generelt. og pallitter og glimmer. Nederdele og kjoler. Men dyreprint har hun faktisk også en svaghed for, og det er jo ikke så tosset endda…

Hun har sin Didrikson flyverdragt fra sidste år, som hun stadig kan passe og hvor kvaliteten bare er i top, så vi satser faktisk på, at vi ikke behøver at købe en ny flyverdragt denne sæson. Vinterjakke skal vi dog have fat i, og her er det bare vigtigt at kvaliteten er i top. Mini Rodini har jo de lækreste jakker, og hendes første vinterjakke var i sin tid også fra Mini Rodini, og tror måske musejakken bliver denne sæsons vinterjakke. Den er nu også ret cool ik!? Hendes Hummelsneakers i guldglitter har virkelig været gode, men er lige det mindste nu, og vi synes, at det er okay at erstatte dem med lyserøde glimmersneaks. De er bare rigtige gode her til efteråret og foråret også, de der Hummelsneaks. Og Nicolai sagde selv, at det var okay med de lyserøde ;-).

Og hvis det også stod til Aya, så skulle hun selvfølgelig spise boller i karry hver dag, og læse disse remser hver aften…. på sit lyserøde værelse 😉

Og så ved jeg at hun vil elske at hun i morgen får at vide: “nej du skal ikke i børnehave i morgen”. Et spørgsmål hun stiller hver søndag, og også kender svaret på. Ikke fordi hun er ked af at gå i børnehave, men det er jo også bare rart med en ekstra fridag. Den havde vi i fredags, OG, så har farfar og co. inviteret familien med til Hvidbjerg Strand, så vi har altså en miniferie i sigte, og har aldrig været der før, men har hørt, at det skulle være et hit!? Bilen er pakket og badetøjet pakket ned. Juhu!

– Sebrina

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maden på Ängavallen