Ham den lille seje

til mine sygeplejehænder for 15 kroner

 photo 23175ee5-9f4f-4d73-aae8-69d8913db269_zps0rnrrn5t.jpg
I går var jeg forbi Harald Nyborg for at købe mere gul maling til den der reol, og så gik jeg rundt og blev betaget af al den tingeltangel man rent faktisk kan erhverve sig i Harald Nyborg. Har allerede udset mig et par “fælge” til Rødbeden til en værdi á 129 kroner. Haha. Og en smart trækvogn, som kunne være ret god til de mange ture til stranden til sommer. Og en hængekøje med skygge. Og legetøj til børn og hund. Og ja der var egentlig ret meget. Og så er der også babycremer og almindelige cremer og salver – uden parfume og parabener! Halleluja. Det kostede jo nærmest ingenting. Så jeg lagde blidt ud med en hudsalve, da mine ‘sygeplejehænder’ konstant er tørre pga. jeg jo sådan cirka vasker hænder og spritter dem 100 gange på en arbejdsdag (eller er det måske mere?), og det kan min hud ikke klare. Men den der salve er virkelig et scoop for sådan én som mig. Og tror også den er rigtig god til Alvins tørre hud på benene. 15 kroner – jeg siger det bare. Og så er den endda mærket med svanen og den blå krans ♡
Nå, jeg vil lige nyde det sidste af fredagen inden der venter en weekend med nattevagtsarbejde. Andre der har arbejdsweekend derude?

– Sebrina

4 kommentarer

 • Ærgerligt der ikke ligger en Harald Nyborg i nærheden, for det var da virkelig et godt kup! Jeg døjer selv med mega tørre hænder for tiden, og jeg kan slet ikke komme dem til livs. Det er endda være nu end da jeg arbejdede i en vuggestue, hvor jeg også både vaskede og sprittede hele dagen – det resulterede så i noget eksem af en eller anden art =/ Jeg må nok bare bade dem i Nivea og lade dem ligge i blød natten over, haha. God arbejdslyst i weekenden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ja der er jo en masse andre gode cremer out there! Håber du kommer det til livs, selvom jeg tror jeg lider af kronisk tørre hænder 😉 Undtagen efter tre ugers ferie, hvor de har fået lidt ro fra de mange vask og sprit, men hvor jeg også har tid til at pleje mig selv bare lidt mere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  jeg er på barsel – det er vel også en slags arbejdsweekend?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ham den lille seje