én af grundene til at vi elsker at bo her

yay!

 photo IMG_6128_zpsho6pkpes.jpg  photo IMG_6129_zps8ycwikil.jpg  photo IMG_6131_zpspsmnp7cj.jpgVi har en ret sej legeplads kun 200 meter fra vores hjem, og stod det til børnene hang vi ud deroppe hver eftermiddag og aften 😉 Her Alvin med fuld fart på! Og så er han kommet i forårsjakken, som denne sæson er fra Reima og én vi har fået lov til at teste. Nu har vi testet Reima før, og ved derfor også at kvaliteten er i top, og det samme gælder denne seje jakke. Aya mangler en forårsjakke, hvilket vi egentlig først blev opmærksomme på i går, ellers har det faktisk bare været vinterjakke og termojakke. Men hun udtrykte selv i går “altså mor alle de andre i børnehaven har fået ny tynd jakke, det vil jeg også!”. Øh nå nå. Så nu går jagten ind på en fin forårsjakke til en sej 4 1/2 årig pige. Og nye gummistøvler. Og sandaler. Og sneakers. Godt vi lige har fået børnepenge 😀

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

én af grundene til at vi elsker at bo her