Den bedste børste til pigehår!

Stem på Aya (eller en anden) og vind en lækker vinterjakke!

 photo reima_zpsibnpnnnu.jpgSPONSORERET INDLÆG (Reima vinterjakke til Aya)

Som nævnt her deltog Aya i en konkurrence hos Reima, og er nu blandt de sidste fem finalister, som kan vinde et gavekort til Reimas webshop. Vi som forældre håber naturligvis at hun vinder, så budgettet til vintertøjet kan gå til noget andet sjovt 😉

Hvis i har lyst til at stemme på hende, så kan i gøre det her, og i deltager så selv i konkurrencen om en valgfri chokoladebrun vinterjakke fra Reima. Vi ville jo blive megaglade hvis Aya fik jeres stemme, men hånden på hjertet, så er jeg ret vild med Blommens billlede! Aya har fået denne model og er rigtig glad for den, og må også sige at pasform og kvalitet er helt i top!

-Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste børste til pigehår!