Det er NU der skal laves hjemmelavet hyldeblomstsaft

eltandbørste til femårig? – sponsoreret video

Om 10 dage er der en pige der fylder fem år. FEM år! Og jep, der bliver i dén grad talt ned, og klippet en dag fra den hjemmelavede nedtællingskalender HVER dag. I går blev hun faktisk fejret lidt på forskud. Farfar, Trine og børnene samt Faster er nemlig på ferie på hendes rigtige fødselsdag. De er faktisk draget afsted i dag. De havde slået sig sammen om et løbehjul. Og det er ikke “bare” et løbehjul. Det er et kvalitetsløbehjul som også kan blinke – mere om dét i et andet indlæg.

Det skal nemlig handle om, at Aya er kommet med (mange!) fødselsdagsønsker, og et ønske som også var på julegaveønskelisten – en eltandbørste. Og nu er tandbørstning ikke et issue herhjemme og har egentlig aldrig været det (heldigvis da!), hvilket nok er derfor at vi ikke er tyet til de elektriske tandbørster. For der er vel ikke noget galt i, at en femårig bruger en eltandbørste? Hvad er jeres erfaringer med det? Nedenstående er da i hvert fald mega smart. Der er godt nok sket meget på eltandbørstelinjen siden jeg havde sådan en fætter ;-). Men er den FOR smart til en femårig mon? Kom gerne med jeres ærlige meninger! Tænker at Aya i hvert fald vil gå mægtig meget op i, at se og tjekke om hun har børstet “godt nok”, og det i sig selv er der jo ikke noget dumt i…. 😉
Den her Oral-B Smartseries er verdens første elektriske tandbørste med Bluetooth 4.0- teknologi, som skulle gøre dig bedre til at børste tænder. Tandbørsten har simpelthen en app tilkoblet, som holder styr på dine børstevaner, husker dig på at bruge tandtråd, og siger til når du skal skifte børstehoved. Av hva!? 😀

Dette indlæg er sponsoreret af Oral B, men holdningerne er Ayas (og vores) helt egne 😉

– Sebrina

3 kommentarer

 • Lonnie

  min søn har fået børstet tænder med en elektrisk tandbørste siden han var 2. Jeg synes det er noget nemmere, selvom han aldrig har haft noget imod at få dem børstet.

  Du skal dog være opmærksom på, at du ikke må købe en almindelig elektrisk tandbørste til et barn med mælketænder. Der er for mange omdrejninger. Du skal i stedet have en der er specielt lavet til børn. De fleste mærker laver en og kalder den bare kids.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Herhjemme bruger vi alle (undtagen Wille med hans sparsomme tandsæt) en el-tandbørste.
  Vi spurgte tandlægen om det var ok og det var kun fint.
  Clara går op i det og den vi har siger en lille “snurrelyd” når der er børstet 30 sek og så skiftes hjørne. Når alle hjørner er taget en ny lyd og så ved hun at hun er færdig. Ligeledes er der en lille lampe der blinker hvis der trykkes for hårdt så den er fin når de selv skal til at lære det.
  Den er dog ikke så fancy som den i videoen men der findes Disney børste hoveder hvis den skal pimpes lidt
  Spændende med den forestående 5 års- fødselsdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanks for sharing. Your post is a useful coitnibutnor.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er NU der skal laves hjemmelavet hyldeblomstsaft