Nå, det var nok mere vores behov end børnenes...

hit med dit bedste fif til at tage gode billeder med mobilen!

Nicolai og jeg tager mange billeder med mobilen. Primært af børnene, som I nok har bemærket 😉 Måske det er derfor Telenor gerne vil sponsorere dette indlæg, da vi godt nok trænger til at optimere vores fotograf skills ;-). Nå, men ovenstående film, som Telenor står bag, illustrerer kort, godt og fint, hvordan man kan tage bedre billeder med sin smartphone. Så det er ikke spild af tid at bruge de små to minutter på at se filmen igennem…. MEN vi er egentlig også nysgerrige på, om nogle af jer læsere har nogle gode fif til at tage gode billeder med sin smartphone, eller I allerede kender til de fif som Telenor anbefaler? Vores billeder er oftest ret spontane og hurtige, og der går godt nok mange til spilde. Så vil prøve nogle af ovenstående fifs af fremover!

– Sebrina 

1 kommentar

  • Christina / KreaVilla

    Jeg kan ikke se filmen(?!) kunne da ellers være godt med lidt fif.
    Troede faktisk i tog billeder med spejlrefleks – så jeg syntes altså i tager flotte billeder. Og det med at de er spontane, er en fordel syntes jeg, det gøre det hele mere naturligt og “normalt”. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nå, det var nok mere vores behov end børnenes...