Nemme børnelege #1

Billigt weddinglir

 photo bryllupslir_zpszahltvgi.jpg

affiliate links: gennemsigtig blonde flagranke 3,2 m – 25 kr. inkl. fragtlyskædegardin 3×3 m – 126 kr. inkl. fragtkæmpe latexballoner 5 stk. 36 kr. inkl. fragt/

Photo Booth lir 58 stk. – 50 kr. inkl. fragt/10 stk. papirlanterner 82 kr. inkl. fragtblonde flagranke 2,5 m – 20 kr. inkl. fragt/

Jeg er fan af AliExpress, og har været det længe. Også længe inden Bloggers Delight indgik affiliate aftale med dem ;-). Så det her indlæg er faktisk det første indlæg, hvor vi reelt kan tjene et par håndøre fordi vi linker dertil. For det er virkelig kun håndøre her er tale om, haha.

Nå, det her indlæg skal ikke omhandle affiliateaftaler eller noget andet. Det skal handle om, at vi skal have indkøbt lidt (det bliver nok meget!) til at få dækket et flot bord, skabe en hyggelig stemning, og noget festligt, sjovt osv. Og hvad man da ikke kan få fingrene i hos Aliexpress til helt urimelige billige kinapriser. Og jeg kan have nok så mange holdninger omkring kemikalier og børnearbejde, men når man kan købe en blondeflagranke for 2,87 dollars inkl. fragt, så vægter pris og tid bare allerhøjest når vi snakker lir til brylluppet. Moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt, er det ikke sådan man siger? Om jeg da på nogen måde vil kaste penge efter stof, og bruge tid på at sy en flagranke selv ville være helt tåbeligt i vores tilfælde. Til gengæld kommer der Rema1000’s olielys på bordene, som er meget mere miljørigtige end andet. Dem har i opdaget ikke? Hold nu op det kører ud ad et sidespor kan jeg fornemme.

Fokus på weddinglir. Konfetti. Lyskæder. Pom Pom’er. Balloner. Flyvende lanterner. Kun fantasien sætter sine grænser, for jeg tror ikke jeg er ‘gået’ forgæves når jeg har fået en idé. “det kan vi sikkert finde meget billigere på Aliexpress.” Og det kan vi. Bare kig her, og i vil hurtigt finde ud af, hvad jeg fabler om. Det gælder om at holde tungen lige i munden, for ellers ender det med at vores bryllup bliver et stort confettishow, men hey, det lyder heller ikke så tosset endda…..

-Sebrina 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme børnelege #1