er kortfilm en ny form for reklame?

Endnu en 30års

image

jeg kan allerede fornemme at de der 30 er ret awesome. Har jo nærmest allerede festet mere på en måned end jeg har gjort de seneste par år. Og hvor er det skønt. Elsker at det for os nu er ret nemt at få børnene passet, og vi kan komme lidt mere ud eller nærmere overskue dagene efterfølgende, fordi vores børn ikke behøver os non-stop, men sagtens kan underholde sig selv lidt, lege med hinanden eller andre børn.

Nå men lige nu sidder vi hos mormor og morfar og nyder solen og Nicolai tager sig en morfar på sofaen. Haha. Den fik god gas i går! Havde inviteret gæsterne til drinks og lidt snacks og så blev der ellers drukket, quizzet og danset til den store guldmedalje. For ikke at glemme at vi havde det hylende morsomt med en myselfie, som vi har testet! Det er en super sjov og smart måde at få taget billeder af sine gæster på, og jeg vil skrive et seperat indlæg om den snarest! Derefter fortsatte vi (igen!) på Heidis og var hjemme i seng ved en 4-5tiden og sov helt tungt til kl 10. Vi har været lidt trætte i dag, men vi har begge fri i morgen, faktisk har Nicolai og børnene ferie, så vi overvejer en tur i svømmeren i morgen for at lave noget sjovt sammen. Har i gode ideer til aktiviteter her i påsken?

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

er kortfilm en ny form for reklame?