så sad hun dér med en kniv!

mini gazeller på udsalg (hallo 227 kroner!)

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATELINKS TIL ZALANDO

PicMonkey Collage adidas

I ved det, i ved det og i ved det. Adidas FTW. I hvert fald herhjemme. Både for de voksne og de ikkevoksne. Og nu hvor de voksne skal være voksne og lige få styr på den der opsparing igen, som jo sådan ca står i nul efter vores livs fest, så lykkedes det mig (nogenlunde) at holde mig fra diverse shoppingsider pt. For hvorfor gnide salt i såret, når vi faktisk heller ikke mangler noget i tøjskabet eller på skohylden… Men børnene! Det er jo noget heeeeelt andet og meget mere “lovligt” at shoppe til. Så jeg må gerne kigge på børnetøj- og sko, så det gør jeg naturligvis. Men jeg tilføjer faktisk kun til ønskelisten og venter lige til at september er overstået og vi kommer til oktober, hvor der iøvrigt også kommer børnepenge og alt det der. Men jeg deler altså lige et godt køb, hvis i spørger mig. Jeg er fan af adidas Gazellemodellen, og hvorfor jeg ikke ejer et par selv, forstår jeg faktisk slet ikke!?

mini Gazellerne kan klikkes hjem her og de er fra størrelse 20-27. Mega cute jo!

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

så sad hun dér med en kniv!