En video med en lille bøn :-)

Udsalg til børnene

 photo ayajpg_zpsda35fef7.jpg
Little Pieces Cardigan 167,75,-/ Little Pieces top 139,96,-New Generals jakke 750,-/Little Pieces t-shirt 49,97,-/ Little Pieces harem busker 174,96,-/  Hummel kjole 179,75,-Pailliet bukser POMPdeLUX 124,50/ Hummel sneakers 359,75,-Name it leggins 59,75,-/

Jeg har her til aften surfet lidt rundt og tjekket de forskellige udsalg, som jo virkelig er gode i år! Denne gang har jeg tænkt på tøj, som Aya selv ville vælge. Det hjælper ikke noget at vi køber os fattige i Bang Bang cph, mini rodini osv., hvis det tøj pigebarnet allerhelst vil gå i, er noget andet. Hun har nemlig meninger, og det er da ærgerligt at noget af tøjet ikke rigtigt kommer på, så denne gang har jeg prøvet at kigge lidt med Ayas øjne ;-). Jeg tør dog godt vove den påstand ,at det meste fra Little Pieces er et hit, hvilket passer os glimrende. De laver så meget fint børnetøj, som passer godt til Aya og til billige penge. Win win! Nå, men tøjet må gerne have farver, glimte eller bare være en kjole eller nederdel, og så skal det være praktisk! Så ovenstående er et hurtigt forsøg på det…

 photo alvinjpg_zpsc69b7751.jpg
Zara jakke 159,- / Zara skjorte 79,-mini rodini flyverdragt 1071,25,-Hust & Claire bodystocking uld 109,75,-/  Gro sweatpants 149,75,-Joha vest 119,75,-Zara leggins 59,-/    Joha sutsko 79,75,-/ New Generals heldragt 149,75,-/

I forhold til Alvin skal vi tænkte lidt på, at han skal starte i vuggestue til februar, så der må gerne være noget uld iblandt, selvom hans garderobe har rigeligt med uld, men han vokser i raketfart og er nu oppe i en str. 80. Tvivler på, at han kan passe sin flyverdragt til den tid, så vi må finde en på bud snarest. Det er jo ikke fordi han som sådan vil slide sådan en sag, men det er rart at have en rigtig flyverdragt til den tid (hvis da vinteren sådan for alvor kommer). Pt. har han en hel fin flyverdragt jeg fandt i den lokale genbrug for sølle 30 kroner, men den bliver mindre og mindre, og det tror jeg ikke han gør med den appetit han har for tiden.. eller bare hele tiden har haft 😉

Får I udsalgsshoppet derude?

– Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En video med en lille bøn :-)