Hvis Aya skulle udsalgsshoppe (indeholder reklamelinks)

og så kom der 18 børn til fødselsdag!

dsc_0070 dsc_0080 dsc_0092 dsc_0094 dsc_0109

RESPEKT til alle børnehaveklasselærere. Respekt til pædagoger og folkeskolelærere. Vi har holdt Ayas børnefødselsdag i dag for hele klassen. Vi inviterede nemlig alle, så vi var sikre på at der ville komme et nogenlunde antal børn, nu hvor det ligger her i sommerferien. Og der kom så mere end et nogenlunde antal. Nemlig hele 18 stks. Og det gik så godt, men der var godt nok fart på! Pyhaaa et energiniveau 6/7 årige har 😉 Selvom de kun var der fra 11-14, så har både Nicolai og jeg haft brug for en morfar her til eftermiddag/aften.

Vi startede med “den som flaskehalsen peger på”, hvor den som flaskehalsen pegede på, gav sin gave til Aya. Og det var ret sjovt at se, at særligt pigerne sad i rundkredsen og var meget nysgerrige og opmærksomme på, hvad Aya fik i gave, imens de fleste drenge blev mere og mere urolige. Nu har vi jo selv en dreng med krudt i røven, så det er bestemt ikke negativt ment, men det var bare ret tydeligt at drengene ikke fandt det skide interessant ;-).  Efterfølgende kunne vi heldigvis spise udenfor, hvor de fik serveret pizzasnegle, nuggets, pastasalat og saftevand. Ikke så meget fancy pancy over det, men de spiste alligevel en del! Derefter var der ballonsdans, hvor der var nogle stykker som ikke havde lyst til at være med, da de ikke brød sig om larmen. Det kan jeg egentlig godt forstå! Derefter var det tid til at spise kagepigen, som vi havde bestilt hos bageren. Det gjorde vi også til Alvins fødselsdag, og det ønskede Aya sig også. Så det var jo også meget nemt, og ikke en særlig dyr affære. 225 kr for en stor kagekone til 20 (voksne) personer. Jeg havde godt nok bestilt en brunsvigerkage og det var en wienerbrødskage, men skidt pyt. Sådan noget gider jeg ikke at gøre et stort nummer ud af, og Aya lagde heller ikke mærke til det, hvilket var det vigtigste, da man aldrig kan vide, hvordan hendes reaktion kan blive, hvis tingene ikke lige går, som hun forestiller sig.   Hvert år er vi hoppet meget mere på “så nemt som muligt”-bølgen, hvad angår børnenes fødselsdage, for børnene er helt ligeglade, og det kræver altså lidt at holde en børnefødselsdag uanset hvad. Og der går nok ikke mange år, før Aya har helt særlige krav til sin fødselsdag hvad angår mad, kage, drikke, aktiviteter mm, så vi nyder lige at vi kan styre det lidt nu uden ballade og diskussioner.

Til sidst var det så skattejagten. Børnene blev delt i to hold- et pigehold og et drengehold. Jeg snuppede pigerne og Nicolai drengene, og så skulle hvert hold følge deres skattekort og finde nogle ting i vores nærområde. Når hvert hold havde samlet deres skatte sammen mødtes vi igen hjemme, og så skulle de fortælle, hvad de havde fundet. Det første bogstav på hver ting, skulle de så skrive ned, da det så ville lede til den store skat (en slikpose). Den store skat var under vores trampolin, dvs. tingene de fandt på deres skat var; tog (T), ring (R), armbånd (A), maling (M), penge (P), olie (O), lim (L), nisse (N). Ja de er jo skolebørn og snart 1.klasser, og de var super dygtige til at stave, og havde jo så allerede efter de havde stavet til TRAMP gættet, at skatten var under trampolinen. En ret sjov leg, hvor alle deltog, drenge som piger :-D. Slikposen blev kværnet imens der var “fri leg” de sidste 45 minutter. En meget vellykket dag med høj fart hele tiden og en god dynamisk børneflok. Vores fornemmelse er, at det er en rigtig god klasse. Vi håber det fortsætter sådan!

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis Aya skulle udsalgsshoppe (indeholder reklamelinks)