Det kunne vi lave i weekenden i Køge (uge 52)

billige fine bogmærker (gavemærker)

Jeg må lige tippe om disse fine bogmærker, som jeg faktisk købte for flere måneder siden. De kan jo først og fremmest bruges som bogmærker, men også til at pynte gaver med og bare være lidt krea. Vi har taget dem i brug ved julegaverne i år. Der er hele 30 stks i én æske, og en enkelt æske koster blot 12 kroner inkl. fragt via Aliexpress. Jeg har købt flere æsker, for tænker også at det er en fin gave til nogle af de mange børnefødselsdage Aya skal til i løbet af året.

Læs min guide til Aliexpress her 

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kunne vi lave i weekenden i Køge (uge 52)