nytårsoutfittet er i hus!

Det kunne vi lave i weekenden i Køge (uge 52)

Hallo det er jo weekend!? Og det er nok lidt fejt at mene at det er tiltrængt, men det er det altså. En weekend hvor helbredet er godt, hvor vi kan sove længe, og hvor julepynten er pakket væk. Og så har både Nicolai og jeg arbejdet de sidste to dage, og det har altså været lidt hårdt at løfte dynen de sidste par morgener. Kroppen kan hurtigt vænne sig til de lidt sene aftener og tilmed sene morgener. Ah, det er altså skønt at vi igen kan trække den de næste morgener….

I dag er der enkelte dobbeltgaver der skal byttes. Og Aya skal til frisøren. Hun trænger virkelig! Og jeg har jo fundet en fantastisk frisør her i Køge, så kommer til at betale det dobbelte for en børneklip end hvad vi har været vant til, men det er pengene værd.

Derefter bliver det en tur i Netto/Rema 1000 for at få handlet diverse nytårslir ind – jeg har set at der er et fint udvalg, men det bliver nok også et smut forbi flying Tiger og Søstrene Grene. De to butikker ligger lige ved siden ad hinanden her i Køge, hvilket er helt perfekt 😉 og også lidt farligt for sådan en impulsshopper som jeg, ahem.. Nej, jeg har set de har fine glimmerstrømper i Søstrene Grene, og det mangler min garderobe, altså.

Så skal vi naturligvis holde helt normalt fredag aften med TV og noget sødt af en art. Tørret frugt kan ikke helt erstatte slikket, men måske en is i stedet? Vi får se. Vi skal have skåret ned på fredagsslikket i hvert fald.

Lørdag håber jeg at komme afsted til crossfit efter en ufrivillig pause og derefter forbi “den grønne lagune“. Sidst var vandet under de fire grader og målet er fortsat, at komme i når der er is på vandet. Der er ikke langt igen, vel? Og så skal vi nok bare have styr på hjemmet og måske et break i skate gule hal, så børnene kan få snuset lidt til det.

Søndag skal være langsom. Sådan en i morgenkåbe i flere timer, og Nicolai kan nu joine mig, da jeg gav ham en i juleave (den er fra ASOS iøvrigt). Søndag kunne  også være oplagt til en tur i biffen. Skal lige have fulgt op på, hvad der går af forestillinger, som børnene også kan se. Måske Mary Poppins? Ternet Ninja er de nok ikke helt gamle til, selvom forældrene så ville være godt underholdt. Det varer ikke mange år før at de kan se en børnefilm imens de voksne ser en voksenfilm samtidig. Det kan jeg da huske at vi har gjort nogle gange med mine forældre engang imellem. Win win.

Hvad skal i mon i weekenden?

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nytårsoutfittet er i hus!