Lige nu [23.06.19]

Weekenden der inkluderede børnefødselsdage, voksenfødselsdag og Skt. Hans

For os er det ikke svært at stå op mandag morgen, og ligesom starte på en ny uge. Heldigvis for det da! Det betyder ikke at weekenden har været dårlig – tværtimod! Og måske er det derfor at vi altid er klar på mandag, fordi weekenden tanker os op med smil på læberne og lykke i kroppen? I skrivende stund er vi tættere på en kommende weekend, end vi er tættere på den weekend der var, men det ændrer ikke på, at jeg nu vil kigge tilbage på weekenden, som igen har været så skøn. Ingen overraskelse på den front.!

Fredag forløb som fredag nu gør. Alvin havde en veninde (!) på legeaftale, og jeg nyder altså at se hvor forskelligt han leger med dels sine kammerater, men nu også pigevenner. Og jeg ved godt at det er hamrende umoderne at dele kønnene op og sådan, men nu har vi både en pige og dreng, og i vores tilfælde og de erfaringer vi har gjort os, er der forskel på når Aya leger med drenge end når hun er sammen med sine veninder. Og det samme gør sig gældende ved Alvin. Og jeg ved godt at det nødvendigvis ikke omhandler hvilket køn barnet har, det er vi ret meget klar over, og netop af dén grund, er jeg super glad for, at han er kommet over sin pigeforskrækkethed, og sagtens kan se fidusen i også at lege med de, som har et pigenavn. Det er kommet sig af, at der er nogle hardcore tøser i SFO’en, som han synes et pissesjove og pisseseje, og deraf har fået åbnet sit sind igen. Og så tør vi også at tage æren lidt hjerhjemme, da vi prøver at være opmærksomme på ikke at tale om hvilke køn han leger med, men bare tale om navnene. For det er nemlig helt ligegyldigt, bare de hygger sig sammen. Men ærligt, så er vi glade for at han nu kan lege på lidt flere måder 😉

Lørdag var Nicolai og jeg tidligt oppe, da vi havde set at Netto havde Ternede Ninja bamser, og vi har fans herhjemme. Så vi fik også set sidst nylige renoverede Netto her i Køge, og manner! Den er altså virkelig flot! Vi får en helt ny Netto tættere på os inden for det næste halve år, så jeg har store forventninger, kan I nok forstå #provinslivet. Vi spiste lækker blogger/gram morgenmad og så tog vi til vores gamle hood, hvor noget af Nicolais familie bor. Vi skulle fejre hans fætters 11-års fødselsdag. Og det blev gjort med dejlig brunch og diverse konkurrencer i haven.

Senere var det Ayas tur til at blive fejret. For hende og en veninde havde altså arrangeret tøse (apropos drenge/pigesnakken) fest, hjemme hos veninden. Med lege, mad, disko, film og overnatning! Jeg skulle ind og fejre en veninde, så det var Nicolai der hjalp til, og da festen var godt igang, havde han Alvin for sig selv. Det blev til en stor is på torvet i Køge, og hygge derhjemme. Jeg var i godt selskab med tøser, babyer, gravide, lækker vegetarmad, rosé, aperol og G&T’s. Jeg var derfor med toget, hvilket jeg var ret træt af, da jeg stod nede på Nørreport omkring midnat godt træt og med lidt promille i blodet også. – også en del af #provinslivet

Søndag var Nicolai mere frisk end jeg og tog til crossfit, og jeg tog det langsomt med Alvin i stedet. Nicolai hentede en glad (men træt!) Aya, som stolt fortalte om fest og viste de mange fine gaver frem. Efter frokost fik vi besøg af en god veninde, og til eftermiddag/aften stod den på grill, fodbold og Skt. Hansbål med alle naboerne her i området. Vi har altså været heldige med lige her hvor vi er landet <3

og alt ovenstående + lidt ekstra var altså grunden til at vi var klar på mandag igen. Undtagen de trætte børn og en sløj Alvin, som jeg måtte holde hjemme og i stedet arbejde hjemmefra. Fantastisk med den mulighed altså! Den kommende weekend kommer også til at byde på fødselsdag, da det nu er tvillingernes tur, og så har vi dedikeret søndagen til havearbejde, hvor vi er heldige at få hjælp.

-Sebrina 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [23.06.19]