1,2,3..... NU!

1,2,3….. NU!

Så er vi altså hoppet med på blog-dillen. Sammen. Kald os bare familien Danmark! Jeg har i laaaaaaang tid ønsket at blogge, nok mest om mode, men eftersom der bare hersker millioner af gode modeblogs, som jeg bruger lidt for lang tid at suse igennem hver dag, tjaaaa, så var det ikke lige DET, det skulle være. Hmm… og jeg kan heller ikke prale af mine krea-skills eller kokkeevner. Men jeg kan da prale af, at være ret normal. Jeg vil dog gerne prale med, at jeg har en kæreste, som gerne vil være med til det der med at blogge (altså lidt i hvert fald), så denne blog er en blandet landhandel, og indlæggene vil være præget af

lækkert (og for det meste) billigt tøj

                                                                     asos.com

lækre møbler og gadgets (vi er igang med at flytte)
                                                                                   designdelicatessen.dk
lidt om sport

måske også lidt om mad


lækkert børnetøj
                                                                     smaahjerter.dk

om os
og alt for meget om hende her
4 kommentarer

 • Søs ;)

  Jaaaah, i har lige fået jer en trofast læser – tosser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen til blogverdenen 🙂 jeg har savnet dine inputs i modeforaet, så det er godt at se at du er tilbage. – og skønt med billeder af arvingen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SØS: Ved at jeg altid kan regne med dig 🙂

  Betinapple: Hvor er du sød, mange tak! Håber du stadig kan blive inspireret lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Superbly ilminilatung data here, thanks!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1,2,3..... NU!