Vind 500 kr. til polkashop.dk

en weekend med afbrydelser

 photo e8c5200e-e694-42b6-884a-43365ca3540a_zps1cd01606.jpg

ja det tror jeg at jeg vil kalde denne weekend. Har altid nydt at lave vores weekendindlæg, for synes altid at vores weekender er gode. Uanset om det kun er os eller hvis den er proppet med planer. Og de sidste mange weekender har der jo været en del krydser i kalenderen. Men ikke denne. Kun en håndboldkamp søndag. Så havde sådan glædet mig til at være sammen om det hele. Nicolai er nemlig ikke meget hjemme for tiden, så det er rart at kunne være sammen om den daglige drift i hjemmet. Men det blev bare ikke en særlig fed weekend.

Fredag havde Aya feber og måtte blive hjemme. Og selvom vi lagde stille ud med hygge i sengen, så er det bare hårdt at være hjemme med to børn. Måtte kaste håndklædet i ringen og ringe og bede Nicolai om at arbejde hjemme resten af dagen. Der var kl. 14.30, så det betød at han var hjemme ved en 15.30-tiden, hvilket i min optik jo ikke sådan er tidligt på en fredag… især når han så skal arbejde senere på aftenen og i løbet af weekenden. Nå, men fik da lavet aftensmad sådan i nogenlunde ro og mag, Aya fik set Disneysjov, og “yes, så kan vi slappe af og nyde weekenden”. Nope. Aya var jo lidt sløj. Hun hostede og hostede og ville ikke drikke hostesaft. Det lykkedes da til sidst da vi fik overbevist hende om, at det var flydende lakrids. Og det smager faktisk sådan. Ligesom gul gajol! Alvin brød også sin ellers gode rytme og sov først ved en 21.30-tiden. Så fik vi set lidt ligegyldigt fjernsyn, tjekket nettet og spillet candycrush. Det er ellers ikke i orden når der er kærestetid på menuen, men måtte have bare lidt migtid. Var rimelig træt af at være sidsteprioritet, og havde brug for at lukke af og ikke have kontakt med nogen. Da det så for real blev kærestetid (i ved hvad jeg tænker her), så skal den tid da også afbrydes. Så røg lysten, og vi blev enige om, at det nok var en god idé at få noget søvn. Søvn kan man nok ikke kalde det, for hvis ikke det var Alvin der var vågen, så var det Aya, og vi var ret skeløjede om morgenen. Alligevel tog vi ind til byen for at finde jakkesæt til Nicolai og sko til mig. Det lykkedes da! Yay. Men så var resten af lørdagen ret meget magen til fredag dog krydret med at Aya kastede op i sin seng. Fik dog en rimelig nattesøvn trods Aya sov hos os hele natten, og søndag tog jeg med min familie i skoven imens Nicolai spillede håndbold. Så søndag var jo egentlig fin, men igen adskilt. Vi havde det sjovt i skoven, imens spillede Nicolai en god håndboldkamp.

Og min dag i dag har været ret hård også, så jeg er ynkelig og tvær. Dette indlæg har taget mig to timer at skrive, for har været alene med børnene frem til 21.30, hvor Nicolai kom hjem far arbejde. Ved da udmærket godt, at der er andre der har det hårdere, men lige i dag kan jeg nok kun se sort. Alvin har de sidste par dage seriøst ikke kunne ligge for sig selv i mere end fem minutter ad gangen (medmindre han har sovet, hvilket den unge mand ikke dyrker så meget for tiden) uden at ville have sin mor. Han er glad nok når han har sin mor eller søster til at underholde sig, men at hygge sig i sit eget selskab er ikke lige sagen. Det har han jo heller ikke ry for at være god til, men det var da blevet bedre. Men jeg har åbenbart jinxet det…

Og har ikke fået trækket en vinder af kohberg snacksene, beklager! Will do i morgen.

– Sebrina

3 kommentarer

 • Sådan en dag, hvor man ser sort på det hele, skal der også være plads til. Ud med det. Jeg håber for jer, at det bliver bedre de kommendd dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Puha! Sikke en weekend – og hvor den dog ligner min!! Men to børn, en på 2 år og en på 3 måneder, kender jeg alt for godt til hvor hårdt det er at være alene med dem..
  Håber Aya er frisk igen og mon ikke Alvin tager et af de berømte spring? Hvor deres verden pludselig ændre sig og resulterer i mor syg baby som ikke vil sove??
  Håber din dag i dag bliver bedre!
  Stephanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Har også haft en baby der ikke ville ligge selv, har du prøvet en strækvikle eller slyngevuggen? Begge dele var guld værd da vores pige var mindre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind 500 kr. til polkashop.dk